Amerykańscy naukowcy odkryli,że na depresje chorują najczęściej ludzie,którzy są nieudacznikami i nie potrafią niczego dobrze zrobić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Odkryli również, że działają tylko te diety, które się stosuje.
Amerykańscy naukowcy odkryli, że nie ma żadnych amerykańskich naukowców.
Masz depresję że nie potrafisz pisać poprawnie i robić odstępy po przecinkach?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Za 400mln lat.
Jak to przeczytałem rano to się kawą oblałem ze śmiechu.
Z ostatniej chwili - katastrofa, Atlantyk już niedługo przestanie istnieć a Europa połączy się z Ameryką Północną
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Za 400mln lat.
Jak to przeczytałem rano to się kawą oblałem ze śmiechu.
@popas widzę napinacz, nie będę wdawał się z tobą w polemikę, bo zorałbym cię jak hitler Europę. Nie mniej jednak gratuluję odwagi i zebranych piw za zbluzganie mojej osoby
Niech admini zrobią porządek z tymi debilami co pod każdym tekstem piszą, to z kwejka, jeja czy innego gówna. Chuj mnie to obchodzi, skąd to jest. 99,9% śmiesznych rzeczy umieszczanych na Sadolu było wcześniej, gdzieś opublikowane jak nie po polsku to w innym języku. Materiały własne to prawie w całości gówniane historyjki idiotów o IQ dżdżownicy z Downem robiące wrażenia na im podobnych. Więc Sadol żyje z tego co jest już gdzie indziej. Podobne wypowiedzi traktować jako spam i usuwać. No chyba że google zliczają te "kwejki" w ichnich algorytmach co pomaga w pozycjonowaniu..
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów