📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Słowiańsko w chuj!
wszystko fajnie ale po chuj rzucać do ludzi piro..
Koniec meczu, do domu
Czyżby grali w sylwestra że takie fajerwery? Jasno jakoś...
Efekt takiego wyczynu w Polsce:
-wielotysięczne kary finansowe, zakazy wyjazdu, kilkudziesięciu zatrzymanych,
-brauworwa akcja policji i ochrony,
-nagonka medialna na kibiców,
-ogólne oburzenie społeczeństwa,
-wielotysięczne kary finansowe, zakazy wyjazdu, kilkudziesięciu zatrzymanych,
-brauworwa akcja policji i ochrony,
-nagonka medialna na kibiców,
-ogólne oburzenie społeczeństwa,
Derby Countyyyyyyyyyy ?
pięknie:)
oceniając mentalnością polskiego podwórka piłkarskiego (patrz ostatni mecz Wisła- Lech), to ich chyba teraz wszystkich powieszą na ulicach, a klub nie wypłaci się z kar do końca 2049...
... no chyba, że na świecie inaczej się myśli niż w kraju Orła Białego.
oceniając mentalnością polskiego podwórka piłkarskiego (patrz ostatni mecz Wisła- Lech), to ich chyba teraz wszystkich powieszą na ulicach, a klub nie wypłaci się z kar do końca 2049...
... no chyba, że na świecie inaczej się myśli niż w kraju Orła Białego.
Tam zabawa, a u nas pan Donald zamknąłby wszystkie stadiony na 10 lat w imie walki z kibolami. A duża część POkemonów przyznałaby mu rację.
Partizan cos nie w formie
Ja nie rozumiem zarządców stadionów. Przecież jest bardzo prosty sposób żeby wyplenić środki pirotechniczne ze stadionów. wystarczy sektory pokryć jakąś łatwopalną cieczą. Jedna raca i jeb stadion płonie a ludzie ( i ten który rzucił racę) też. Następnym razem by się zastanowił (po ewentualnym opuszczeniu poparzeniówki )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów