📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:57
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Ciekawi mnie dlaczego tyle rzeczy na tych filmikach jest w kolorze zielonym co zauważają sami zaproszeni przez Darena i po co do tego napisy pod spodem też są zielone, a słowa takie jak "napad" pogrubione? Jakaś sugestia?
Tutaj nie ma sadyzmu? Może nie ma tutaj krwi, flaków, ale za to ten jest esencją sadyzmu trochę wyższym poziomie. Gość pokazuje, w jaki sposób umysł za pomocą paru technik zostaje przestawiony na zupełnie inny poziom myślenia. Jeśli to nie jest fake, Derren pokazał w jak prosty, a co najważniejsze nie zauważalny dla samej ofiary, sposób, umysł może być zmanipulowany, do podejmowania działań o których byśmy się nawet nie podejrzewali. Najsmutniejsze jest to, że pewnie sami nie wiemy kiedy takie metody są stosowane na nas. Scena końcowa z wymazywaniem skojarzeń ? Zabawa jak z cholerną tablicą, którą po zapisaniu można zetrzeć...
@michu_ Też to zauważyłeś? Ciekaw jestem ile osób spróbuje pocierać ręką o swoje udo...
@michu_ Też to zauważyłeś? Ciekaw jestem ile osób spróbuje pocierać ręką o swoje udo...
Jak ktoś chce więcej, to niech sobie poszuka części w której wkręcił kobiecie, że nie żyję, albo o grze z zombie
Nie wierzę w to co ona tam pokazuję. Można się wyćwiczyć w rozpoznawaniu kłamstw i czytani informacji z ludzkich odruchów ale to co on wciska t opic..... przecież to TV a oni puszczą wszystko byle by zarobić!
Nie wierzę w to co ona tam pokazuję. Można się wyćwiczyć w rozpoznawaniu kłamstw i czytani informacji z ludzkich odruchów ale to co on wciska t opic..... przecież to TV a oni puszczą wszystko byle by zarobić!
Proszę, pierw poczytaj o tym człowieku, kim jest i co robi, potem możesz wypowiedzieć się na ten temat.
Lubie Derrena, a nawet kiedyś go podziwiałem w pewnym sensie. Lecz gdy dowiedziałem się że jest otwartym homoseksualistą. Postanowiłem że zakończę swoje przygody z czarną magią - nie chcę skończyć tak jak on.
też coś mi trudno w to uwierzyć. albo wybrali do programu najwiekszych idiotow albo to sciema. poza tym oni zostali poproszeni o to aby wziac pistolet ze soba, a nie zeby go niesc gotowego do "uzycia". troche dziwne ze wszyscy byli od razu gotowi na akcje.
koledzy polecam serie darena jak placic zwyklym papierem!!! kolejny przyklad na to jak latwo manipulowac ludzmi
ciekawe.. pod pozorem jakiego typu szkolenia to się odbyło?? szkolenia motywacyjnego?
Ten "niby" eksperyment to jest zwyczajne pranie mózgu.
w potrzebie krwi własnej ani życia nie szczędzić.
Tak mi dopomóż Bóg."
taaa, każdy normalny człowiek idzie na spotkanie ze spluwą zachowaną w spodniach. Nawet babka nie miała torebki... dziwne. . wydaje mi się ze fake. Wszyscy biorący odział w programie to mogą być przecież aktorzy
Wydaje mi sie że oni chcieli przetestować też nas.
Zauważyliście że słowa typu: napad, wyniesiecie, weźmiemy są pogrubione i bardziej jaskrawe:)
Zauważyliście że słowa typu: napad, wyniesiecie, weźmiemy są pogrubione i bardziej jaskrawe:)
rafiix, To zasługa dziewczyny, która to tłumaczyła a broń mieli ze sobą bo Derren dał im ją na początku, a przed spotkaniem poprosił, żeby ją wzieli ze sobą to była tylko zabawka, oni o tym wiedzieli ale myśleli, że ziomek od banku nie wiedział dlatego jej użyli
rafiix napisał/a:
Wydaje mi sie że oni chcieli przetestować też nas.
Te slowa sa pogrubione, zeby pokazac nam w jaki sposob prowadzacy wprowadzal zaladek przestepstwa do ich podswiadomosci..
Ludzie myslcie..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów