📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kriski napisał/a:
Cieśla do ukrzyżowania.
to raczej stolarz ...cieśla raczej od konstrukcji dachów
Robota wykonana dobrze, a ze klient kaleka to już nie wina majstra
Ale zaiwanił łbem w donicę.
Aż mi się scena z filmu "Za wszelką cenę" C. Eastwooda przypomniała...
Aż mi się scena z filmu "Za wszelką cenę" C. Eastwooda przypomniała...
Założę się, że doniczki jego żona ustawiała... One mają takie pojebane pomysły żeby kwiaty stawiać w najbardziej nieodpowiednich miejscach - nad TV, nad komputerem, nad routerem.... A potem zdziwienie bo doniczka przelała i komputer szlag trafił.
Kriski napisał/a:
Od dachów to dekarz a
Nie chce sie spierać ale..
dekarz kryje dach, a cieśla stawia konstrukcje czyli więźbę dachową, to miedzy innymi
krokwie łaty i całą resztę
natomiast taką deskę tarasowa to raczej stolarz ogarnie
ququa napisał/a:
Nie chce sie spierać ale..
dekarz kryje dach, a cieśla stawia konstrukcje czyli więźbę dachową, to miedzy innymi
krokwie łaty i całą resztę
natomiast taką deskę tarasowa to raczej stolarz ogarnie
Ale stolarkę to musi mieć ogarniętą, co jak co ale cieśla to stolarz, bo robi w drzewie.
Cieśla, stolarz, dekarz, murarz...
Debil zamówił gładkie, lakierowane deski na taras i takie dostał.
Myślicie, że ktoś mu je siłą wcisnął?
Debil zamówił gładkie, lakierowane deski na taras i takie dostał.
Myślicie, że ktoś mu je siłą wcisnął?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów