Tak się to prezentuje
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Ujebali tak stół że durczok to by tam apopleksji z powikłaniami dostał, a deseru nadal nie ma... (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻
Po to się idzie do takiej restauracji, żeby deser nie był jebanym kawałkiem ciasta, który można sobie samemu zrobić tylko czymś ciekawie podanym i niecodziennym. Jak komuś się nie podoba powinien pozostać przy niedzielnych wypiekach i tyle. Kto co lubi.
Kuchnia molekularna, nic nadzwyczajnego
A na serio, to czekam na materiał w którym któraś z tych snobistycznych pizdeczek udławi się ostrym odłamkiem tej miseczki. To dopiero będzie odskocznia od codzienności
Nie wstawiłeś filmu jak już przyniosą deser.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów