📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
strzelałem tym w maxie pejnie
W Sigu stosowana jest standardowa amunicja 9mm, natomiast w Desercie mamy specjalny nabój Action Expres 12,7 mm.
Nabój 50AE jest mocniejszy od standardowej amunicji karabinowej 7,62, co w połączeniu z bronią krótką ( pistolet) daje właśnie taki efekt.
W Sigu stosowana jest standardowa amunicja 9mm, natomiast w Desercie mamy specjalny nabój Action Expres 12,7 mm.
Nabój 50AE jest mocniejszy od standardowej amunicji karabinowej 7,62, co w połączeniu z bronią krótką ( pistolet) daje właśnie taki efekt.
Szkoda, że koszerny !! prawdziwy Polak z tego nie postrzela !! będzie wolał TT-kę
Poręczny, łatwy do ukrycia, no ideał...a ja tu jakąś śmieszną 9-tkę noszę...
Cytat:
Szkoda, że koszerny !! prawdziwy Polak z tego nie postrzela !! będzie wolał TT-kę
TT-tka jest radziecka i nigdy nie słynęła ani z celności, ani z jakości wykonania. Polacy mieli wtedy (prototyp w 1930 roku, produkcja seryjna pięć lat później) znacznie lepszą (bo opartą na Colcie 1911) broń boczną- pistolet VIS.
a macie jakiś filmik z testowania broni z udziałem ciapackiej przynęty?
Idealny prezent pod choinke... ile zabawy strzelając z takiego do ciapatych...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów