Pyk
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Pyk
co za małpy
Kurwa powinni zrobić taką akcję z nożami kuchennymi
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Lepiej z odbezpieczonymi granatami
edek_kotek napisał/a:
Lepiej z odbezpieczonymi granatami
Nie lepiej z ukraińskimi prostytutkami?
Widać, że młody się wychował w getcie. Złapał i zaczął od razu spierdalać bo wiedział, że goni go horda, która nie odpuści tak łatwo
-Ernest Hemingway
typ w żółtym nawet spoko koleś, dał mu deskę za to, że dostał deską.
Bo przeczytał regulamin od deski do deski.
Jeśli to USA, to gość właśnie stał się milionerem, a organizator ogłasza upadłość. Swoją drogą, trzeba nie mieć mózgu, żeby napierdalać w tłum ciężkimi dechami - co mogło pójść nie tak?
Dlaczego? Ja tam już czuję radość z trafienia w kogoś.
robsonx79 napisał/a:
Jeśli to USA, to gość właśnie stał się milionerem, a organizator ogłasza upadłość. Swoją drogą, trzeba nie mieć mózgu, żeby napierdalać w tłum ciężkimi dechami - co mogło pójść nie tak?
Trzeba być skejtoskim ścierwem, ściślej mówiąc. Jak ktoś napisał, szkoda, że odbezpieczonymi granatami nie rzucał, zrobił by światu przysługę.
u murzynów mają takie akcje z kamieniami, wielkia mi tu promocja z deskami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów