Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszystko ok, tylko fajnie się ogląda już super dopracowane triki. A ci ludzie, którzy je wykonują, musieli wypieprzyć się na pysk ileśdziesiąt razy, żeby opanować sztuczkę. Łebek mimo wszystko się zamortyzował, gdy zorientował się, że nie wyjdzie, olał deskę i zaczął pracę rękami. Przypomnijcie sobie, ile razy zaliczyliście glebę, ucząc się chodzić. Z Waszym podejściem, to wszyscy powinniśmy pełzać, bo zanim nauczymy się chodzić, wyjebiemy łbem w glebę niezliczoną ilość razy.
A za materiał piwo, bo nic tak nie śmieszy, jak to, co nie wyszło
pierdolenie - kazdy trik zawsze wychodzil mi za pierwszym razem i nigdy nie zaliczylem gleby a na filmiki to pizda i pewnie ogląda anime.
taaa... na pewno przypomnimy sobie czasy kiedy zaczynaliśmy chodzi... chyba tylko ty zaczynałaś robić to w okolicach 5 lat bo z tego okresu najwcześniej możemy coś pamiętać...
pierdolenie - kazdy trik zawsze wychodzil mi za pierwszym razem i nigdy nie zaliczylem gleby a na filmiki to pizda i pewnie ogląda anime.
XD "pewnie oglada anime"
Rozumiem, ze Ty nigdy nie ogladales Pszczolki Mai?
@kapadocja
taaa... na pewno przypomnimy sobie czasy kiedy zaczynaliśmy chodzi... chyba tylko ty zaczynałaś robić to w okolicach 5 lat bo z tego okresu najwcześniej możemy coś pamiętać...
Dżizzz, widze powazne problemy z abstrakcyjnym mysleniem i rozwijaniem skrotow myslowych. Spokojnie, jak dorosniesz powinienes sie nauczyc. Ale do tego trzeba czasem wyjsc z internetu i pogadac z ludzmi na zywo
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów