Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stąd się biorą pisowcy:
Czyli jest duża szansa że to co wydalę, powstanie jako Pełowiec lub coś na podobieństwo Jachiry?
Czyli jest duża szansa że to co wydalę, powstanie jako Pełowiec lub coś na podobieństwo Jachiry?
Ty wydalasz, więc to kontynuacja Twojej linii, więc sam powinieneś wiedzieć najlepiej.
Ty wydalasz, więc to kontynuacja Twojej linii, więc sam powinieneś wiedzieć najlepiej.
Jak każdy zdrowy organizm, wydalam to co niepotrzebne i szkodliwe.
Chciałeś błysnąć i pomieszałeś, wydalanie z klonowaniem i gówno wyszło.
Jak każdy zdrowy organizm, wydalam to co niepotrzebne i szkodliwe.
i martwe, ale skoro ma jednak być żywe i na podobieństwo do Jachiry, czyli było nie było człowiek, a przynajmniej humanoid, to jednak kontynuacja Twojej linii.
Dodatkowo polemizowałbym z tym "Zdrowy organizm". Rozmnażanie się przez wydalania to nie jest wcale zdrowy objaw, a jeżeli to nie rozmnażanie, to przynajmniej potężne problemy z trawieniem
i martwe, ale skoro ma jednak być żywe i na podobieństwo do Jachiry, czyli było nie było człowiek, a przynajmniej humanoid, to jednak kontynuacja Twojej linii.
Dodatkowo polemizowałbym z tym "Zdrowy organizm". Rozmnażanie się przez wydalania te ni jest wcale zdrowy objaw, a jeżeli to nie rozmnażanie, to przynajmniej potężne problemy z trawieniem
Już nie epatuj lewacką retoryką, piszę o zwykłym sraniu które nie ma nic wspólnego z rozmnażaniem.
Już nie epatuj lewacką retoryką,
Akurat tutaj nie chciałem za bardzo nawiązywać do polityki a jedynie pożartować sobie z tego co sam napisałeś. Ale widzę że z prawej strony poczucie humoru wymarło zaraz po innych ludzkich cechach i uczuciach
piszę o zwykłym sraniu które nie ma nic wspólnego z rozmnażaniem.
Czyli jednak poważne problemy z trawieniem
Czyli jednak poważne problemy z trawieniem
No można tak powiedzieć, nie trawię lewaków.
No można tak powiedzieć, nie trawię lewaków.
Ja w sumie też, prawicowców również nie trawię.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów