📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jebani debile...brawa dla kierowcy
Bez obrazu, po samym dźwięku mogę podać kolor skóry nagrywającego, a po roszczeniach i szukaniu winnego w każdym innym śmiało stwierdzam, że lecą na zasiłku.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Niedawno wdałem się w kłótnię z jakimś robotnikiem, który [absolutnie nie prace miejskie] ubzdurał sobie, że będzie kierował ruchem za pomocą ręki, bo akurat wykańczali wjazd do jakiegoś nowego sklepu. Wyjeżdżam z uliczki na główną ulicę, a tu prawie się we mnie wpierdoliło auto walące pod prąd, jak się okazało, pan robol uznał z dupy, że tuż przed skrzyżowaniem [a widoczność wyjazdu niemal zerowa] będzie sobie urządzał ruch drogowy. Jeszcze mi kretyn mówił, że lepiej jak ktoś kieruje niż jakby nikt nie kierował. No chyba lepiej, by kierowca podejmował decyzję mając pełen ogląd, a nie pod wpływem machnięcia ręki kretyna na budowie.
Tutaj to samo, jakiś czarny obwieś sobie rości prawa by kierować ruchem drogowym. No pokazał mu ręką, że ma nie jechać!! Szok! Jak on śmiał jechać dalej i nie posłuchać się flei w dresie.
Tutaj to samo, jakiś czarny obwieś sobie rości prawa by kierować ruchem drogowym. No pokazał mu ręką, że ma nie jechać!! Szok! Jak on śmiał jechać dalej i nie posłuchać się flei w dresie.
~VeIture napisał/a:
po roszczeniach i szukaniu winnego w każdym innym śmiało stwierdzam, że lecą na zasiłku
No nie mów.... Polacy?!
mwaski napisał/a:
No nie mów.... Polacy?!
trzeba być lewacką spierdoliną żeby nie widzieć czarnych pleców przystosowanych do bata..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów