📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:21

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebani debile...brawa dla kierowcy

Bez obrazu, po samym dźwięku mogę podać kolor skóry nagrywającego, a po roszczeniach i szukaniu winnego w każdym innym śmiało stwierdzam, że lecą na zasiłku.
podpis użytkownika
Chcesz recepetę na medyczną marihuanę? >> KLIKNIJ TUTAJ << i powiedz, że jesteś od Lisa
pewnie jakby mu powiedział dlaczego proszą żeby nie jechał to by nie wjechał...
Niedawno wdałem się w kłótnię z jakimś robotnikiem, który [absolutnie nie prace miejskie] ubzdurał sobie, że będzie kierował ruchem za pomocą ręki, bo akurat wykańczali wjazd do jakiegoś nowego sklepu. Wyjeżdżam z uliczki na główną ulicę, a tu prawie się we mnie wpierdoliło auto walące pod prąd, jak się okazało, pan robol uznał z dupy, że tuż przed skrzyżowaniem [a widoczność wyjazdu niemal zerowa] będzie sobie urządzał ruch drogowy. Jeszcze mi kretyn mówił, że lepiej jak ktoś kieruje niż jakby nikt nie kierował. No chyba lepiej, by kierowca podejmował decyzję mając pełen ogląd, a nie pod wpływem machnięcia ręki kretyna na budowie.
Tutaj to samo, jakiś czarny obwieś sobie rości prawa by kierować ruchem drogowym. No pokazał mu ręką, że ma nie jechać!! Szok! Jak on śmiał jechać dalej i nie posłuchać się flei w dresie.
Tutaj to samo, jakiś czarny obwieś sobie rości prawa by kierować ruchem drogowym. No pokazał mu ręką, że ma nie jechać!! Szok! Jak on śmiał jechać dalej i nie posłuchać się flei w dresie.

~VeIture napisał/a:
po roszczeniach i szukaniu winnego w każdym innym śmiało stwierdzam, że lecą na zasiłku
No nie mów.... Polacy?!

mwaski napisał/a:
No nie mów.... Polacy?!
trzeba być lewacką spierdoliną żeby nie widzieć czarnych pleców przystosowanych do bata..
mwaski napisał/a:
No nie mów.... Polacy?!
Tak... z twojej rodziny

podpis użytkownika
Chcesz recepetę na medyczną marihuanę? >> KLIKNIJ TUTAJ << i powiedz, że jesteś od LisaJeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów