📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sprtyne. Podłoga się nie pobrudzi.
Dostał wpierdol za te pedalskie skarpetki.
Halman napisał/a:
czy on sobie jeszcze coś w dupę wpycha? ostry perwers..
Myślałem, że mu od poklepywania jakiś mega owsik czy inny obcy wychodzi.
przekmincie, ze oni dopiero zaczeli... a goscia tam beda miesiacami trzymac co by info z niego wydobyc - tak jak w sredniowieczu.
Kłykcin_Kończysty napisał/a:
Niepotrzebnie tylko mu te łapy skrępowali akurat na dupie.
Chyba nie znasz różnicy w laniu linijką po tyłku / po rękach.
ja tak schabowe w folii ubijam.. tylko moje schabowe sie nie uszaja i nie wyja tak
wojtekpwse napisał/a:
Sprtyne. Podłoga się nie pobrudzi.
Spierdolić też nie spierdoli.....chyba że coś ala gąsienica.
Chciałbym tylko zauważyć że to jest deseczka z niespodzianką, jakieś gwoździe czy coś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów