Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czemu kurwa nie moga strzelac w nogi,wiem moglby jeszcze cos zrobic.ale wtedy np psa spuscic albo podbiec i obezwladnic chuja.widac dzieciak desperacko chcial smaoboja
Idż na strzelnice to będziesz wiedział czemu.
czemu kurwa nie moga strzelac w nogi,wiem moglby jeszcze cos zrobic.ale wtedy np psa spuscic albo podbiec i obezwladnic chuja.widac dzieciak desperacko chcial smaoboja
Jakby typ był czarny, to wtedy by strzelali po nogach żeby potem nie mieć problemów za rasizm. A że gostek był biały, to wiedzieli że nikt nie będzie dociekał czy mogli się inaczej zachować.
Jak strzelasz w nogi to jest gorzej niz jak strzelasz w body. Strzelając w noge masz wieksza szanse na to, ze trafisz przeciwnika w tętnice przez co sie wykrwawi, kolega z filmu dostal duzo kul dlatego padl.
To wygląda na typowe "suicide by cop"/
Trzy fury pod chatą, a gówniak popełnia samobójstwo. Chyba faktycznie pieniądze szczęścia nie dają.
Trzy fury pod chatą, a gówniak popełnia samobójstwo. Chyba faktycznie pieniądze szczęścia nie dają.
Pieniądze nie dają szczęścia tylko luksus
Trzy fury pod chatą,
Podniecasz się tym, dokładnie tak, jakbyś się podniecał, że w Europie ktoś ma więcej niż jedną parę butów.
NIE, samochód w USA to nie luksus. To narzędzie.
Fura w USA to żadne osiągnięcie, to można mieć po paru miesiącach pracy nawet jako cieć. To nie Europa Wschodnia, że musisz oszczędzać 20 lat na Skodę Fabię.
Fura w USA to żadne osiągnięcie, to można mieć po paru miesiącach pracy nawet jako cieć. To nie Europa Wschodnia, że musisz oszczędzać 20 lat na Skodę Fabię.
jakakolwiek fura to żadne osiągniecie ale marki premium już są drogie nawet w kredycie dla amerykanina. Jedyna róznica że my jezdzimy starymi za gotówke a oni nowymi na kredyt
jakakolwiek fura to żadne osiągniecie ale marki premium już są drogie nawet w kredycie dla amerykanina. Jedyna róznica że my jezdzimy starymi za gotówke a oni nowymi na kredyt
W 2019 roku przesiadłem się z Avensis 2017rok do dojebanej C5 X7 3.0HDi z 2010 roku którym jeżdzę do dzisiaj. Przeskok nieziemski. Ctroen pod każdym względem pożera te japońskie kurestwo z puszki ze zlewek po bukkake. Tak więc wole prawie 12letniego citroena za gotówkę, niż praktycznie nową w tamtym czasie toyote w leasingu od firmy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów