Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dla większej skuteczności nie powinien się kłaść.
W ogóle nie powinien się rzucać, ty wyzuty ze wszelkiej empatii zły człowieku!!!
Pamiętaj, że w tym pociągu jedzie mnóstwo ludzi do pracy/szkoły. Wczuj się w ich sytuację, teraz marnują godziny na postój w szczerym polu bez neta, wilki jakieś... bo musi kuźwa przyjechać policja, prokurator, zakład pogrzebowy AS Bytom itp. itd.
Motopizdeusz nawet nie zakumał co się właśnie odjebało.
Toć to w końcu motopizda pewnie już myśli w który budynek czy pod którego tira się wpierdolić
Konał w potwornych męczarniach już pokrojony w kawałki. Nawet jeśli ciało się nie rusza, mózg odczuwa ogromny ból. Wybrał najgorszy rodzaj śmierci.
Myślał, że zginie bezboleśnie w ułamku sekundy. Nieprawda.
Konał w potwornych męczarniach już pokrojony w kawałki. Nawet jeśli ciało się nie rusza, mózg odczuwa ogromny ból. Wybrał najgorszy rodzaj śmierci.
Mowisz o wiedzy popartej doswiadczeniem? Ciekawe.
W ogóle nie powinien się rzucać, ty wyzuty ze wszelkiej empatii zły człowieku!!!
Pamiętaj, że w tym pociągu jedzie mnóstwo ludzi do pracy/szkoły. Wczuj się w ich sytuację, teraz marnują godziny na postój w szczerym polu bez neta, wilki jakieś... bo musi kuźwa przyjechać policja, prokurator, zakład pogrzebowy AS Bytom itp. itd.
To był sarkazm... trudne słowo - nie ogarniesz. Natomiast podoba mi się tok twojego rozumowania.
jeśli przeszkadza ci wŁasna empatia polecam tik toka a nie sadola.
Oglądasz rozjebane ciała dla własnej podniety a nie żeby użalać się nad ludźmi w pociągu. Pogódź się z tym
To był sarkazm... trudne słowo - nie ogarniesz. (...)
Nie, to nie był sarkazm, co najwyżej słaby suchar, za to można do niego zaliczyć mojego posta. Trzeba jednak się poświęcić i przeczytać całość do końca, jak za pierwszym razem nie załapiesz, to próbuj ponownie. Wierzę w Ciebie, w końcu Ci się uda.
ps
tak, to też był sarkazm.
Nie, to nie był sarkazm, co najwyżej słaby suchar, za to można do niego zaliczyć mojego posta. Trzeba jednak się poświęcić i przeczytać całość do końca, jak za pierwszym razem nie załapiesz, to próbuj ponownie. Wierzę w Ciebie, w końcu Ci się uda.
ps
tak, to też był sarkazm.
Nie zesraj się
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów