📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Spoon9 napisał/a:
2:32 moc
U nas powinno tak być za nadużywanie alkoholu, a właściwie za jazdę pod wpływem, oczywiście dla recydywy, raz każdemu może się zdarzyć.
A i piwo za MegadetH.
Oczywiście złomowanie, złomowaniem, ale należało by pomyśleć też o tym ,że z tych samochodów można odzyskać np felgi lub inne podzespoły które przechodziły by na rynek po super niskich cenach, oczywiście firma zajmująca się tym nie powinna być państwowa bo rozkradną i chuj z tego będzie, a resztę przetapiać i robić żyletki.
WTF ! Rysiek z Klanu w tv !
A i piwo za MegadetH.
Oczywiście złomowanie, złomowaniem, ale należało by pomyśleć też o tym ,że z tych samochodów można odzyskać np felgi lub inne podzespoły które przechodziły by na rynek po super niskich cenach, oczywiście firma zajmująca się tym nie powinna być państwowa bo rozkradną i chuj z tego będzie, a resztę przetapiać i robić żyletki.
WTF ! Rysiek z Klanu w tv !
[*][*] R.I.P. Rust In Peaces [*][*]
Gościu bardzo sprawnie obsługuje maszynkę Piwo
tak czy owak gokart jest tylko silnik od wsk-i wrzucić i można dalej się ścigać... a tak szczerze to nie auto zawiniło tylko kierowca szkoda wozu
Do wypadków ludzi podchodzę bez większego współczucia, zwłaszcza, że 99% tu wrzuconych jest na własne życzenie. Ale jak patrze na te gniecione samochody to smutno się robi, myślę, że każdemu kto już się przesiadł z roweru
brt1529 napisał/a:
Do wypadków ludzi podchodzę bez większego współczucia, zwłaszcza, że 99% tu wrzuconych jest na własne życzenie. Ale jak patrze na te gniecione samochody to smutno się robi, myślę, że każdemu kto już się przesiadł z roweru
Tak, sam jestem fanem motoryzacji dlatego tytuł to 'sooooooooo sad'
Na samochody (i inne maszyny) można spojrezeć w ten sposób że to w sumie proste organizmy stworzone przez człowieka- pobierają produkują energię wydalają...nice piece of shit
za mocne na harda! no kurwa tego civica mogli oszczędzić
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
może się debilom odechce dirftować po mieście. szkoda, że u nas przepisy nie są przestrzegane z taką stanowczością.
Tosz to Civic. Mała strata.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów