📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sie dojebali do tej nokii, że niezniszczalna a jest po prostu troche wytrzymalsza.
Ja pamiętam czasy kiedy ona chodziła po 800 - 1000zł używana
Ja pamiętam czasy kiedy ona chodziła po 800 - 1000zł używana
Pokruszyła się trochę.... wystarczy poskładać jak puzzle i działa
to fotomontaż
Gówno prawda. W momencie rzucenia jej do maszyny odpadła klapka i tym sposobem poddała się.
Gdyby ją położyli to prędzej by maszyna się rozjebała niż nokia !
Gdyby ją położyli to prędzej by maszyna się rozjebała niż nokia !
Dzięki takim przychlastom właściciele oryginalnych nokii 3310 zacierają rączki. Im mniej ich na rynku, zwłaszcza w dobrym stanie, tym większa wartość kolekcjonerska za kilkadziesiąt lat. Masz dobrze zachowaną w domu 3310? Zachowaj dla wnuka.
Sie dojebali, że 3310 niezniszczalna, że nadepnąć na LEGO to niemożliwe. Kurwa mać według mnie to jest pojebane.
Udało im się tylko dlatego że ostrza tej maszyny są zrobione z innej nokii 3310, inaczej nie dałoby rady
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów