📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolejna "genialna" dyscyplina wymyślona na bazie znanych już sportów - skimboard, longboard, lacrosse... wszystkie te dyscypliny łączy jedno - weź znaną dyscyplinę, obedrzyj ją z najlepszego, lekko zmodyfikuj ekwipunek, żeby można było to puścić po zaporowych cenach i czekaj tylko na frajerów, którzy będą "trenować" owe dyscypliny, bo to przecież takie alternatywne
Undergroundowi serferzy z bloków nie maja lekko, zamiast fal zalane przejścia podziemne i fontanny ;_;
no i bardzo pozytywnie.każda aktywność fizyczna u młodzieży zasługuje na pochwałę.trochę wody,przejście podziemne,kawałek dechy i jest zabawa anie internet,konsola i cztery ściany
Byłem we Wrocławiu z szefem (francuzem) na delegacji w ostatni poniedziałek i wtorek.
Udając się na wyczekiwany obiad na rynku powiedział do mnie:
- Myślałem, że chociaż w Polsce będę miał spokój od tego gówna - powiedział wskazując na żerujących po rynku cyganów.
Wniosek: zamiast jeździć na kawałkach paneli podłogowych, lepiej się przysłużycie jak owymi panelami pogonicie te zwierzęta, co się zalęgły w niegdyś pięknym mieście.
Udając się na wyczekiwany obiad na rynku powiedział do mnie:
- Myślałem, że chociaż w Polsce będę miał spokój od tego gówna - powiedział wskazując na żerujących po rynku cyganów.
Wniosek: zamiast jeździć na kawałkach paneli podłogowych, lepiej się przysłużycie jak owymi panelami pogonicie te zwierzęta, co się zalęgły w niegdyś pięknym mieście.
Teraz niech pomyślą jak tam było naplute, narzygane, naszczane i nasrane zanim się rozpuściło w tej wodzie
@ Kaef
To przestań chodzić na chodnikach. Wiesz ile tam zarazków jest? Bleeee
Wielki plus dla nich. Coś ciekawego robią z czasem, i założę się, że fajnie się bawią. Lepsze to niż siedzieć w domu i wkurwiać się, że Polska jest bez przyszłości.
To przestań chodzić na chodnikach. Wiesz ile tam zarazków jest? Bleeee
Wielki plus dla nich. Coś ciekawego robią z czasem, i założę się, że fajnie się bawią. Lepsze to niż siedzieć w domu i wkurwiać się, że Polska jest bez przyszłości.
@Halba
Robiles szefowi francuza ? WTf ?
Robiles szefowi francuza ? WTf ?
Tylko czekać jak jakiś urzędas wypompuje im wodę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów