Teaser krótkiego, fanowskiego filmu o przygodach Jensena. Na razie brak daty premiery.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
To akurat nie jest film fanowski, tylko trailer do najnowszej produkcji powstającej na podstawie Deus Ex;a Human Revolution.
@up
jezeli to prawda to sie zapowiada niesamowity film
jezeli to prawda to sie zapowiada niesamowity film
IMO. Deus EX: Human Revolution bardziej liniowa co znaczy, że łatwiejsza w ogarnięciu. Trailer niezły, ale klimat już trochę inny.
ja jebie film fanowski a efekty lepsze niz we wszystkich polskich filmach razem wzietych od poczatku polskiej kinematografii...
To akurat nie jest film fanowski, tylko trailer do najnowszej produkcji powstającej na podstawie Deus Ex;a Human Revolution.
Pełnometrażowy film też niby powstaje, ale będzie na 100% gównem po całości. A ten krótki filmik ma być od fanów.
kotaku.com/deus-ex/
Kurrrr... czemu można tylko jedno piwo dać :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów