zemsta jest słodka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Ech... gdyby tak te zawieruchy na bliskim wschodzie były faktycznie w interesie Chrześcijaństwa i walki z islamską herezją.
Ale niestety, to jest wyłącznie USraelski koszerny geszeft.
Ale niestety, to jest wyłącznie USraelski koszerny geszeft.
Bliski wschód, siedlisko największego zła w tym przeklętego chrześcijaństwa! Spalić do kamienia!
chrześcijaństwo jako wszelkie zło bo?
bo oceniamy przez pryzmat instytucji zwanej kościołem czy jak ?
rozwiń swoją myśl panie 6Tataark
bo oceniamy przez pryzmat instytucji zwanej kościołem czy jak ?
rozwiń swoją myśl panie 6Tataark
Chrześcijaństwo - tak, katolicyzm - nie.
@6Tatarak nie wiem czy trollujesz czy faktycznie, aż tak Ci chrześcijaństwo przeszkadza. Rozumiem, że wolałbyś islam w Polsce ? I ciapatych drących mordę przez megafony z meczetów i modlących się na ulicach w środku dnia na swoich dywanach?
co do @6Tatarak sądząc po jego komentarzach ten jego rocznik 1981 w profilu to chyba ojca jego albo chuj wie kogo bo na pewno nie jego. chrześcijaństwo ciekawa wiara czasem warto poczytać o niej coś więcej tylko niestety instytucja głosząca wiarę zepsuta w chuj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów