📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Co wy do chuja macie z tymi cebulakami?
Ciapatym zawsze sierpem między oczy. Leci piwko.
Ciapatym zawsze sierpem między oczy. Leci piwko.
Ford piekny, ale to czaro szare to cos wtf jaki syf
To auto ma podobno 5000 koni mechanicznych a prędkość maksymalna to 560km/h nie posiada lusterek i jest kurewsko drogie a o spalaniu już nie wspomnę ale kto im zabroni jak mają te swoje rafinerie i w chuj forsy. Takie auto nie jest dla mnie biednego faceta z Polski.
typowa zazdrosna zawistna cebula. pewnie taki zly, bo pomimo skarpet i sandalow goracy pustynny piasek wciaz parzyl go w jego smierdzace stopy.
Dzień w dzień obrażacie tutaj inne narody ale jak ktoś pojedzie po naszej kochanej Polsce (jaka ona kochana niby?) to już bulwers. Żal mi niektórych jak tak czytam gdy z agresją jadą po innych ale słowa cebula nie mogą znieść, beka.
Dzień w dzień obrażacie tutaj inne narody ale jak ktoś pojedzie po naszej kochanej Polsce (jaka ona kochana niby?) to już bulwers. Żal mi niektórych jak tak czytam gdy z agresją jadą po innych ale słowa cebula nie mogą znieść, beka.
ciekawe czy on jeszcze żyje
Co to kurwa za cybermachina? :O
"Szmatogłowych" stać na takie fury, ponieważ tam jest bardzo niska akcyza to raz, dwa brak podatku dochodowego więc ludzi stać. No i żyją na ropie. A tak po za tym są debilami
ESENCJA Cebularni - takiej która chwali się przez rok z TYGODNIOWEGO (a tak naprawdę 5 dniowego po odjęciu czasu podróży w obie strony) wyjazdu do podmiejskiego "hoteliku"... Szkoda, że nie ma autobusów do Egiptu, to by się bili o miejsce z przodu
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Ehh a jeszcze kilkadziesiąt lat temu mieszkali w namiotach i pasli kozy ;/ Ale trzeba im przyznać, że zorganizowali się dobrze i dorobili się na tej ropie. W Polsce ludzie nie potrafiliby się równo podzielić takim bogactwem. No cóż zawistnym powiem tylko, że ropa niedługo się skończy i dodatkowo będą musieli wydać miliardy na wodę pitną, a z tego co wiem niewielu z nich inwestuje pieniądze, więc spora liczba osób z tej ich klasy średniej wróci do wypasania owiec i kóz za 100 lat.
Typowy cebulak za granicą. Oczyma wyobraźni sobie wyobrażam jak typ stoi tam za ogrodzeniem z kamerą za 150zł, ubrany w rozciągnięta koszulkę z niemodnym, w połowie odklejonym w praniu nadrukiem, spodenki na ryby i sandały nałożone na naciągnięte do kolan, białe skarpety. Do tego nieogolony ryj, fryzura rodem z PRL'u i wylewający się spod koszulki piwny brzuch. Stoi taki nieudacznik i wylewa swoją frustrację na wszystko w okół, bo przecież właśnie wydał wszystkie zaoszczędzone przez 15 lat pracy pieniądze na dwa tygodnie wczasów, a oglądany przez niego samochód jest warty tyle, ile on, jego rodzice, synowe, wnuki i prawnuki zarobią przez całe życie.
Co się tyczy samych "szmatogłowych". Ten szmatogłowy jeszcze kilkadziesiąt lat temu mieszkał w lepiance i pasł kozy, ale potrafił pomyśleć razem z innymi szmatogłowymi i zamienić lepianki na wieżowce. W Polsce za kilkadziesiąt lat wszyscy będą w lepiankach mieszkać, a przecież to taki naród ekspertów od wszystkiego, szydzących ze wszystkiego co ich otacza, bo przecież sami są niedoścignioną elitą cywilizacji....... Tak, idę po maść.
Co się tyczy samych "szmatogłowych". Ten szmatogłowy jeszcze kilkadziesiąt lat temu mieszkał w lepiance i pasł kozy, ale potrafił pomyśleć razem z innymi szmatogłowymi i zamienić lepianki na wieżowce. W Polsce za kilkadziesiąt lat wszyscy będą w lepiankach mieszkać, a przecież to taki naród ekspertów od wszystkiego, szydzących ze wszystkiego co ich otacza, bo przecież sami są niedoścignioną elitą cywilizacji....... Tak, idę po maść.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów