18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
qoryto 2014-08-21, 10:07
Co wy do chuja macie z tymi cebulakami?
Ciapatym zawsze sierpem między oczy. Leci piwko.
Zgłoś
borisklinga 2014-08-21, 10:12
Ford piekny, ale to czaro szare to cos wtf jaki syf

Zgłoś
Wandenko 2014-08-21, 10:15
To auto ma podobno 5000 koni mechanicznych a prędkość maksymalna to 560km/h nie posiada lusterek i jest kurewsko drogie a o spalaniu już nie wspomnę ale kto im zabroni jak mają te swoje rafinerie i w chuj forsy. Takie auto nie jest dla mnie biednego faceta z Polski.
Zgłoś
Mom and Death 2014-08-21, 10:18
typowa zazdrosna zawistna cebula. pewnie taki zly, bo pomimo skarpet i sandalow goracy pustynny piasek wciaz parzyl go w jego smierdzace stopy.

Zgłoś
artur12033 2014-08-21, 10:20
po huj tam 5000km wjebali
Zgłoś
włóczykijskc 2014-08-21, 10:41 13
Kurwa,ale mnie już wkurwia ta wszechobecna "cebula" w komentarzach.Pojebało wam się w głowach ludzie.Żeby Polak na Polaka tak najeżdżał,to po prostu wstyd.A tak poza tym jebać testovirona!
Zgłoś
Pips 2014-08-21, 10:48 4
@włóczykijskc, więcej dystansu do siebie chłopie.

Dzień w dzień obrażacie tutaj inne narody ale jak ktoś pojedzie po naszej kochanej Polsce (jaka ona kochana niby?) to już bulwers. Żal mi niektórych jak tak czytam gdy z agresją jadą po innych ale słowa cebula nie mogą znieść, beka.
Zgłoś
uneventful 2014-08-21, 10:54
ciekawe czy on jeszcze żyje
Zgłoś
orzechuuuu 2014-08-21, 11:02
Co to kurwa za cybermachina? :O
Zgłoś
Snyc89 2014-08-21, 11:03
"Szmatogłowych" stać na takie fury, ponieważ tam jest bardzo niska akcyza to raz, dwa brak podatku dochodowego więc ludzi stać. No i żyją na ropie. A tak po za tym są debilami
Zgłoś
Mercury001 2014-08-21, 11:30 1
ESENCJA Cebularni - takiej która chwali się przez rok z TYGODNIOWEGO (a tak naprawdę 5 dniowego po odjęciu czasu podróży w obie strony) wyjazdu do podmiejskiego "hoteliku"... Szkoda, że nie ma autobusów do Egiptu, to by się bili o miejsce z przodu

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
Admirał 2014-08-21, 11:37
Ehh a jeszcze kilkadziesiąt lat temu mieszkali w namiotach i pasli kozy ;/ Ale trzeba im przyznać, że zorganizowali się dobrze i dorobili się na tej ropie. W Polsce ludzie nie potrafiliby się równo podzielić takim bogactwem. No cóż zawistnym powiem tylko, że ropa niedługo się skończy i dodatkowo będą musieli wydać miliardy na wodę pitną, a z tego co wiem niewielu z nich inwestuje pieniądze, więc spora liczba osób z tej ich klasy średniej wróci do wypasania owiec i kóz za 100 lat.
Zgłoś
Aberracja 2014-08-21, 12:26 7
Typowy cebulak za granicą. Oczyma wyobraźni sobie wyobrażam jak typ stoi tam za ogrodzeniem z kamerą za 150zł, ubrany w rozciągnięta koszulkę z niemodnym, w połowie odklejonym w praniu nadrukiem, spodenki na ryby i sandały nałożone na naciągnięte do kolan, białe skarpety. Do tego nieogolony ryj, fryzura rodem z PRL'u i wylewający się spod koszulki piwny brzuch. Stoi taki nieudacznik i wylewa swoją frustrację na wszystko w okół, bo przecież właśnie wydał wszystkie zaoszczędzone przez 15 lat pracy pieniądze na dwa tygodnie wczasów, a oglądany przez niego samochód jest warty tyle, ile on, jego rodzice, synowe, wnuki i prawnuki zarobią przez całe życie.

Co się tyczy samych "szmatogłowych". Ten szmatogłowy jeszcze kilkadziesiąt lat temu mieszkał w lepiance i pasł kozy, ale potrafił pomyśleć razem z innymi szmatogłowymi i zamienić lepianki na wieżowce. W Polsce za kilkadziesiąt lat wszyscy będą w lepiankach mieszkać, a przecież to taki naród ekspertów od wszystkiego, szydzących ze wszystkiego co ich otacza, bo przecież sami są niedoścignioną elitą cywilizacji....... Tak, idę po maść.

Tak, jestem ekspertem.
Zgłoś
piotrek_WRO 2014-08-21, 12:42
zonk1234 napisał/a:

Pierdol sie kozojebco

znalazł się autor komentarza
Zgłoś
Dranzes 2014-08-21, 12:43
Wyzywa ich od szmatogłowych a pojechał tam do tej brudolandii
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów