📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Chowa się przy tym Fordzie GT ;x
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
ale w zasadzie to racja. TYPOWY polaczek zazdrosci to jezdzi bo turbanie jak po szmacie ^^ zalosne troche
"Wygląda na drogie" - spojler przynitowany, siatka i dyfuzor jak z seicento. Jak można kupić coś tak brzydkiego zamiast np. Bugatti Veyrona albo Zondy?
Jesuz, a jak chcesz zamontować inaczej spoiler do samochodu, który robi 0-60mph w 1.8 sekundy? Na kleju?
Samochód kosztuje £620,000, v16 5000hp, rozpędza się do 560km/h...
No, ale paru kolegów z góry mnie już wyprzedziło z komentarzami o 'typowym polaku' na wakacjach i jest to niestety prawda. Taką mamy naturę - widzi gościa, który przesiada się z sixteen'a do GT, to co innego może powiedzieć? Oczywiście, że jest debilem. Jesteśmy biednym i zacofanym krajem, a wszystko to przez żelazną kurtyne, nigdy nie dogonimy zachodu czy to w technologii czy kulturze. Gdybym tam był na gościu miejsca, to prawdopodobnie podszedłbym i pogadał, spytał się czy mogę zobaczyć co siedzi pod maską, a nie wyzywał gościa zza krzaków z kamerą, żeby poczuć się lepiej (?).
I przestańcie napierdalać na tych 'szmatogłowów', bo to że gość jest takiego pochodzenia, to nie oznacza, że gość zaraz wysadzi się tym GT w centrum jakiejś europejskiej stolicy. Siedzi u siebie w kraju? siedzi, to na chuj drążyć temat? Rozumiem, że na tej stronie akceptowany jest rasizm, ale bez przesady kurwa... Zwyzywać gościa w filmie gdy 10 takich typów robi ekzekucje to rozumiem, ale nie gdy facet żyje sobie na wyższym, luksusowym poziomie życia i nikomu nie wadzi. Powyzywajcie jeszcze ich bardziej, bo zarabią na ropie, a potem odejdzie do kompa i jedźcie zatankować swojego 1.9 tdi.
Samochód kosztuje £620,000, v16 5000hp, rozpędza się do 560km/h...
No, ale paru kolegów z góry mnie już wyprzedziło z komentarzami o 'typowym polaku' na wakacjach i jest to niestety prawda. Taką mamy naturę - widzi gościa, który przesiada się z sixteen'a do GT, to co innego może powiedzieć? Oczywiście, że jest debilem. Jesteśmy biednym i zacofanym krajem, a wszystko to przez żelazną kurtyne, nigdy nie dogonimy zachodu czy to w technologii czy kulturze. Gdybym tam był na gościu miejsca, to prawdopodobnie podszedłbym i pogadał, spytał się czy mogę zobaczyć co siedzi pod maską, a nie wyzywał gościa zza krzaków z kamerą, żeby poczuć się lepiej (?).
I przestańcie napierdalać na tych 'szmatogłowów', bo to że gość jest takiego pochodzenia, to nie oznacza, że gość zaraz wysadzi się tym GT w centrum jakiejś europejskiej stolicy. Siedzi u siebie w kraju? siedzi, to na chuj drążyć temat? Rozumiem, że na tej stronie akceptowany jest rasizm, ale bez przesady kurwa... Zwyzywać gościa w filmie gdy 10 takich typów robi ekzekucje to rozumiem, ale nie gdy facet żyje sobie na wyższym, luksusowym poziomie życia i nikomu nie wadzi. Powyzywajcie jeszcze ich bardziej, bo zarabią na ropie, a potem odejdzie do kompa i jedźcie zatankować swojego 1.9 tdi.
@Wandenko, masz jakieś informacje dotyczące tego, że ten samochód ma 5000 koni mechanicznych, bo coś nie mogę w to uwierzyć?
Największe wozidło od Caterpillara, 797F, przy którym autobus szkolny wygląda jak resorak, miałby o 1000 koni mechaniczynch mniej.
Największe wozidło od Caterpillara, 797F, przy którym autobus szkolny wygląda jak resorak, miałby o 1000 koni mechaniczynch mniej.
A co to za sztuka wycinsąć 5000 koni? Z tyłu 2 wielkie wyloty pewnie od odrzutowych silników, tak ogólnie to konie ni chuja mają sie do prędkosci, liczy sie moment obrotowy.
pytanie:
Kto i gdzie wyzwoli te kuce do prędkości maksymalnej ?
Kto i gdzie wyzwoli te kuce do prędkości maksymalnej ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów