18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:31
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
OldMann 2022-10-21, 19:46 1
na moje oko to pijany albo naćpany
Zgłoś
Halman 2022-10-21, 19:46 30
OldMann napisał/a:

na moje oko to pijany albo naćpany

albo lewak...
Zgłoś
Mzimu 2022-10-21, 19:56 12
sami sobie winni. porządny lokal ma taborety na stalowych nogach, można nimi przypierdolić aż miło, a za te pedalskie foteliki to nawet nie ma jak chwycić.
Zgłoś
turor 2022-10-21, 20:25 4
Odechce im się smażenia frytek na starym oleju
Zgłoś
BambiPMT 2022-10-21, 20:29 4
Jest luka w filmie. Nie widać pierwszego pierdolnięcie sitkiem na frytki. Dobry ten blond karakan.
Zgłoś
PabloSkills 2022-10-21, 20:37 2
Jednak Devil był wporzo. Nie chciał zrobić krzywdy.
Zgłoś
Sawix 2022-10-21, 21:00 5
A gamoń siedzi przy stoliku zamiast mu jebnąć z partyzanta
Zgłoś
Yolanda 2022-10-21, 22:06 18
Sawix napisał/a:

A gamoń siedzi przy stoliku zamiast mu jebnąć z partyzanta

Zgarnięcie nożem w żebra, za parę frytek, to raczej słaba impreza.
Zgłoś
ElCzesuaf 2022-10-22, 0:21 4
Yolanda napisał/a:

Zgarnięcie nożem w żebra, za parę frytek, to raczej słaba impreza.

Nie no co ty, tu każdy anonimek to taki braveheart
Zgłoś
krasnal_hałabała 2022-10-22, 1:34
A w kraju w którym jest powszechny dostęp do broni, po prostu takiego delikwenta by zastrzelili i zjedli.
Zgłoś
S.Cat 2022-10-22, 2:00 1
krasnal_hałabała napisał/a:

A w kraju w którym jest powszechny dostęp do broni, po prostu takiego delikwenta by zastrzelili i zjedli.

Chlusniecie w ryj gorącym olejem z frytek działa lepiej niż gaz pieprzowy.
Zgłoś
cichyjanek 2022-10-22, 2:38
Fajnie wystawił szyjkę nie ma co dobrze że nie chciał ich zabić
Zgłoś
krasnal_hałabała 2022-10-22, 3:31 2
S.Cat napisał/a:

Chlusniecie w ryj gorącym olejem z frytek działa lepiej niż gaz pieprzowy.

Mówię o broni typu colt 1911 na amunicję 9 mm parabellum a nie gaz pieprzowy. Gaz pieprzowy bywa skuteczny, ale tylko przy dobrej pogodzie, bo jak wieje w naszą stronę to sami się spacyfikujemy, ale przeciw wyszkolonemu wojownikowi gaz nic nie wskóra, owszem, oślepi go, ale mój dowódca szkolił mnie tak, abym radził sobie i podejmował walkę nawet, kiedy mam sraczkę i bił się srając brązową wodą z dupy jednocześnie, więc wyszkolony wojownik wkurwi się na gaz, oślepi go, będzie piekło, straci wizję, ale wydrze się i uciszy zaciskając zęby z bólu i będzie napierał dalej i wystarczy mu Twoja poświata przez łzy i oczy zachodzące krwią, żeby Cię dopaść. A wierz mi, nie trzeba nawet zawodowego żołnierza do tego, większość gangusów średniego szczebla już jest na tyle dobrze wyszkolona, żeby nie zwrócić uwagi na gaz, zresztą, sporo gangusów ma za sobą służbę wojskową i dobrze ją wspomina, więc często są nawet lepiej wyszkoleni od zawodowego żołnierza. Z tym, że gangusy niskiego szczebla, typu dresik, co lata z komedią, nosi zielsko albo i śnieg w kieszeni a potem kradnie cukierki w biedrze i garuje, bo wpadł ze śniegiem dla cukierków na które go było stać, to raczej patafiany co się bić nie umieją, co najwyżej w grupie i do słabszych. Poza tym, gazy pieprzowe, dostępne na polskim rynku cywilnym zawierają tylko kapsaicynę, czyli taki gaz, to sobie każdy może zrobić z papryczki jalapeno albo chilli w domu i w żadnym razie nie są trujące. Już nie mówiąc o gównoparalizatorach cywilnych, które tylko rozzłoszczą napastnika, tak, że zrobi nam większą krzywdę. Paralizatory w Polsce, mogą mieć i moc 1000000 v. Ale co z tego, skoro nic nikomu nie zrobią, chyba, że gościowi z wadą serca, bo liczy się natężenie prądu, które w Polandii, nie przekracza 10 mA (miliamperów). Przy 100 mA a 1000 v. już gość może leżeć martwy.

Mimo to, nie wymyślono jeszcze niczego lepszego do samoobrony, nad broń palną. Nie każdy jest koksem, nie każdy musi nim być, chociaż każdy powinien, ale nie każdy nim być może ale nawet ci co nie mogą, powinni w miarę możliwości do tego dążyć. Mimo to, w USA jest takie stare porzekadło "Bóg stworzył ludzi a Colt uczynił ich równymi". W Polsce, przyjdzie Ci do domu osiłek i Cię zatłucze, w USA, gdzie w większości stanów, (Niestety nie we wszystkich), masz powszechny dostęp do broni, bardziej lub mniej. A najlepszym stanem jest Teksas, tam jak ktoś wejdzie Ci na posesję, to masz prawo go zabić w każdej chwili, więc ludzie muszą sobie nawzajem ufać, zwłaszcza kiedy idą w gości.
Zgłoś
FeeGiee 2022-10-22, 10:26
Co on go tym koszyczkiem z frytkownicy napierdala? hahahaha
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem