📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niestety nigdy nic nie wyślę DHL. wysyłałem paczkę do Niemiec pocztą polską tam dostarczał to dhl, dostawca pojechał pod furtkę popatrzył, nie wysiał odjechał paczka wróciła do polski. mimo interwencji na infolinii zaraz po odjechaniu dostawcy spod furtki.
to już poczta polska jest lepsza
to już poczta polska jest lepsza
Robiłem w UPS, i choć nie jestem wikipedią, znam realia branży. Oni "strollowali" konkurencję, kosztem ich własnych pracowników, którzy musieli szukać bezsensownych adresów. Kiedyś sabotaż, dzisiaj marketing, duch czasów.
DHL- Dolnośląski Handel Ludźmi
A ja sie nie znam to sie wypowiem : ch*j
pracowałem w DHL i powiem wam jedno nigdy przez tego kuriera nie prześlę paczki. Paczki były pogniecione szkło pobite, wszystko co przyjeżdżało było niemalże uszkodzone. Szefostwo by wyrabiać się w czasie kazali nam rzucać paczkami by zwiększyć ilość wyciągniętych paczek na 15 minut. Mówili że każda jest ubezp. więc mamy miec to w dupie
Kiedyś DHL przywiózł mi świetlówki, kurier sam uznał że bez sensu jest dawanie takiej "paczki" i zaproponował wypisanie formularza reklamacyjnego. Świetlówki dostałem dwa dni później bez żadnego problemu z ich strony A jak wyglądała paczka?....Wyglądała dobrze....ale była dziwnie głośna.
Prawdziwa dźwignia handlu Pomysł genialny Tylko szkoda tych kurierów, którzy musieli to dostarczyć bo paczka sporych rozmiarów i jak widać nie była pusta.
Nie wiem czemu wszyscy tak na pocztę polską najeżdżają. Wysyłałem i odbierałem paczki poprzez wiele różnych firm i poczta jako jedyna nigdy mnie nie zawiodła.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów