18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Diabeł i zakaz występów pod kościołem Mariackim w Krakowie. Widać w tym kraju już nic nie wolno, wszędzie same zakazy...

Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go jebać niż usiłować zrozumieć.
Zgłoś
garota 2013-07-19, 9:08 2
Karenz88 napisał/a:

A co jak jakiś "artysta " postanowi przebrać się za hitlera pod Auschwitz-Birkenau ?
albo pod meczetem za świnie , odjebali by go na miejscu
Mielibyśmy skandal ogólno światowy .
Ale pod kościołem można ...

Ja jebię, stawiasz obok siebie kościoły, i obozy koncentracyjne. Napiszę Ci tak. Szatan to postać która ma pilnować w piekle złe dusze. Postaci z obozów konetracyjnych jak i meczetów między innymi gwałcili, mordowali bardzo często z pobudek religijnych. Nawet naziści walczyli dla Boga. Więc jak widzisz to wszystko jest pięknie połączone. I każdy kto przesadza z wiarą, i wszystko wyolbrzymia jest kurwa po prostu debilem. Ale co ja pierdolę, pozwalają żebrać rumunom i innym ścierwom, a jak ktoś chce ZAROBIĆ na siebie to najlepiej go ujebać. BO TO JEST KURWA POLSKA!!!!!!!!! Pełna zakompleksionych debili którzy podtrzymują stereotypy. Jak będziecie tacy kurwa religijni to niebawem zaczniecie ZNÓW zabijać dla waszego Boga.
Zgłoś
Qwertyliusz 2013-07-19, 21:04
Znam faceta. Niesamowity jajcarz. Przebieral sie za upiora bialej damy jeszcze. Chyle czola, bo facet juz conajmniej 8 lat zarabia tym na zycie. Ave!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów