Diabeł i zakaz występów pod kościołem Mariackim w Krakowie. Widać w tym kraju już nic nie wolno, wszędzie same zakazy...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Karenz88 napisał/a:
A co jak jakiś "artysta " postanowi przebrać się za hitlera pod Auschwitz-Birkenau ?
albo pod meczetem za świnie , odjebali by go na miejscu
Mielibyśmy skandal ogólno światowy .
Ale pod kościołem można ...
Ja jebię, stawiasz obok siebie kościoły, i obozy koncentracyjne. Napiszę Ci tak. Szatan to postać która ma pilnować w piekle złe dusze. Postaci z obozów konetracyjnych jak i meczetów między innymi gwałcili, mordowali bardzo często z pobudek religijnych. Nawet naziści walczyli dla Boga. Więc jak widzisz to wszystko jest pięknie połączone. I każdy kto przesadza z wiarą, i wszystko wyolbrzymia jest kurwa po prostu debilem. Ale co ja pierdolę, pozwalają żebrać rumunom i innym ścierwom, a jak ktoś chce ZAROBIĆ na siebie to najlepiej go ujebać. BO TO JEST KURWA POLSKA!!!!!!!!! Pełna zakompleksionych debili którzy podtrzymują stereotypy. Jak będziecie tacy kurwa religijni to niebawem zaczniecie ZNÓW zabijać dla waszego Boga.
Znam faceta. Niesamowity jajcarz. Przebieral sie za upiora bialej damy jeszcze. Chyle czola, bo facet juz conajmniej 8 lat zarabia tym na zycie. Ave!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów