Diabeł i zakaz występów pod kościołem Mariackim w Krakowie. Widać w tym kraju już nic nie wolno, wszędzie same zakazy...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up gdzieś ty wałczył niby, w przedszkolu?
Hahaha to niech teraz przebierze się za Jezusa. Krzyż na plecy i za każdą monetę zacznie drzeć ryja w męczeńskiej katuszy!!!! Niech im kurwa pasję zrobi, społeczniakom pierdzielonym.
Mam inny wykurwisty pomysł na uliczne zarabianie. Przebrać się za postać z Assasins Creed. Stanąć na jakimś murku. Skumać się z kumplem żeby stał w tłumie, i w momencie jak ktoś rzuci kasiorę niech przejdzie obok. W tym momencie zeskoczyć z murka, wskoczyć mu na plecy i udawać że się go dźga i przewraca na ziemię. Chuj z tym, nie udawać i nie ustawiać się z nikim. Po prostu zeskakiwać z murka, łapać pierwszą lepszą osobę i naprawdę wbijać jej nóż w krtań.
Mam inny wykurwisty pomysł na uliczne zarabianie. Przebrać się za postać z Assasins Creed. Stanąć na jakimś murku. Skumać się z kumplem żeby stał w tłumie, i w momencie jak ktoś rzuci kasiorę niech przejdzie obok. W tym momencie zeskoczyć z murka, wskoczyć mu na plecy i udawać że się go dźga i przewraca na ziemię. Chuj z tym, nie udawać i nie ustawiać się z nikim. Po prostu zeskakiwać z murka, łapać pierwszą lepszą osobę i naprawdę wbijać jej nóż w krtań.
To jest artysta. Przynajmniej pod tą bazyliką coś się dzieje. Jak zwiedzam jakiś miasto, to zawsze chętnie i z przyjemnością oglądam tego typu ludzi. Decyzja urzędników jak najbardziej dla mnie nieuzasadniona.
religijny nie jestem, ale w obecnej europie potrzebne jest podtrzymywanie kultury chrześcijańskiej... dlatego zgadzam się z tym, żeby zabronić jakiemuś pajacowi jawną szykanę z wierzących. Brud się panoszy, po całej Europie, a takie łachudry będą jeszcze osłabiać ducha w tak pięknym mieście...
@up
To co napisałeś nie ma się w żaden sposób do religijności. Jeżeli facet nie krzyczy haseł typu "jebać boga itd." to co komu przeszkadza? Kurwa przecież to jest jedna z postaci w tej zabawnej książce zwanej Biblią. Sami ją stworzyliście. Jest częścią tej religii więc ten człowiek podtrzymuje i rozpowszechnia wiarę zarówno w Szatana jak i Boga. Bo przecież wiadomo że ma nie ma jednego bez drugiego. Więc co ty pierdolisz człowieczku?
To co napisałeś nie ma się w żaden sposób do religijności. Jeżeli facet nie krzyczy haseł typu "jebać boga itd." to co komu przeszkadza? Kurwa przecież to jest jedna z postaci w tej zabawnej książce zwanej Biblią. Sami ją stworzyliście. Jest częścią tej religii więc ten człowiek podtrzymuje i rozpowszechnia wiarę zarówno w Szatana jak i Boga. Bo przecież wiadomo że ma nie ma jednego bez drugiego. Więc co ty pierdolisz człowieczku?
jabolmax napisał/a:
@up gdzieś ty wałczył niby, w przedszkolu?
u brytoli na zmywaku, chuj ci do tego
chuj tam nie artysta, zwykły pajac, sam mogę się przebrać jak idiota i durno akcentować co drugie zdanie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów