You're Never Fully Dressed Without a SmileWszedzie na świecie by mu kibicowali albo przynajmniej zjebali że mógl sie zabić, nie u nas kurwa jebani janusze muszą po psy zadzwonić a ci że mają psią robote wpierdalają mandacik, wstyd w chuj
Bo my jesteśmy proszę pana normalni
Historyczne granice to historyczne granice, a centrum przemysłowe to centrum przemysłowe. No ale jest to oczywiście kolejny powód żeby mieć ból dupy
Oj polaczki polaczki. Tylko na obóz i piecyki włączyć.
Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.janlew co ty kurw.. wiesz o slasku . trza sie tu urodzic zeby wiedziec o co chodzi a ty z jakimis mapkami wyskakujesz
Więcej od ciebie baranie ze Stalinogródu, ze Mieszkam od zawsze w Opolu jak i moja rodzina, w 1000 letnim mieście piastów, stolicy tego waszego "Oberschlesien", choć średnio do mnie trafia podział "górny/dolny". Śląsk to Śląsk, ot region.
Ten wasz Stalinogród (Katowice) miastem jest ze 150 lat, istnieje może od 300. Z czym do ludzi???
A w ogóle to mam do ciebie i tej twojej gwary taki stosunek, jak Polak z Krakowa do łba z Przemyśla, który twierdzi że on mieszka w kolebce Polskości, gdyż bardziej zaciąga "ł".
Skończ już bo na śmiech się podajesz.
Historyczne granice to historyczne granice, a centrum przemysłowe to centrum przemysłowe.
A temu nikt nie przeczy. O to chodzi w tych całych RAŚiach żeby pierdolić coś o ślunskiej narodowości i oderwać Śląski region od Polski, chwilowo zrobić autonomie i przyłączyć to do Rzeszy. Dla tego trza temperować te debilne zapędy i bajki o jakimś narodzie "śląskim", "wielkopolskim" czy innym.
Oj polaczki polaczki. Tylko na obóz i piecyki włączyć.
Oj cebulowo-czosnkowe szydki, widzę że od złapaliście syndrom sztokholmski od wujaszka Adolfa. Marzenia swoje, możecie jedynie realizować w Palestynie. W Polsce co cwelowanie w internetach to wasz maks. Na ulicy za taki tekst, jedyne co by cię czekało to zbieranie zębów śmiecisławie.
A temu nikt nie przeczy. O to chodzi w tych całych RAŚiach żeby pierdolić coś o ślunskiej narodowości i oderwać Śląski region od Polski, chwilowo zrobić autonomie i przyłączyć to do Rzeszy. Dla tego trza temperować te debilne zapędy i bajki o jakimś narodzie "śląskim", "wielkopolskim" czy innym.
Jakby Polska była krajem dobrze zarządzanym, praworządnym itd. to by nie było raśiów-srasiów. A że kraj chujowy, to regiony szukają autonomii od tego spierdolenie umysłowego na wiejskiej.
Oj cebulowo-czosnkowe szydki, widzę że od złapaliście syndrom sztokholmski od wujaszka Adolfa. Marzenia swoje, możecie jedynie realizować w Palestynie. W Polsce co cwelowanie w internetach to wasz maks. Na ulicy za taki tekst, jedyne co by cię czekało to zbieranie zębów śmiecisławie.
jw. prawda boli.