Materiał świeżutki, synek z mojego miasta postanowił się wspiąć na diabelski młyn w Chorzowie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja nie moge... widzę że ruski gen, debilnego ryzykowania życia dla selfie, trafił się też i niektórym "ślunzokom", właściwie węglokopom, bo co to za Ślązacy.
Co wy macie z jechaniem na siłę to gwarą???? Jakieś RAŚie, własny niby język i narodowość. Z czym do ludzi?
Prawdziwi Ślązacy podobnie jak Wielkopolanie już dawno temu nauczyli się mówić poprawnie po Polsku. Gdzieś po wsiach może zaciągają. A wy? Patrzcie gdzie mieszkacie, pseudo Ślązacy!!!
Co wy macie z jechaniem na siłę to gwarą???? Jakieś RAŚie, własny niby język i narodowość. Z czym do ludzi?
Prawdziwi Ślązacy podobnie jak Wielkopolanie już dawno temu nauczyli się mówić poprawnie po Polsku. Gdzieś po wsiach może zaciągają. A wy? Patrzcie gdzie mieszkacie, pseudo Ślązacy!!!
rece mi sie poca jak to ogladam
BiszkoptWE napisał/a:
synek z mojego miasta
A w innych miastach też masz jakichś innych synków?
Szanuję takich ludzi, bo dzięki nim możemy oglądać nowości na Hardzie i Sadolu w razie czego, gdy im się nie powiedzie
Piwko.
Piwko.
Czy tylko mnie ten typ zaczął wkurwiać po 5 sekundach tego pierdolenia jak jakiś rusek czy inny ukrainiec ?? 0.o
Tak tylko ciebie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów