I wiedz, że coś się dzieje!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Czemu nie lubicie tak tych księży? Znam jednego milego i fajnego ksiedza... jest dobrym tata...
Hehe, tytexxx rozjebał system:D
"wiedz że coś się dzieje", "wiedz że coś się dzieje", "wiedz że coś się dzieje". długo jeszcze będziecie się jarać tym idiotycznym tekstem?!
Temu księdzu podobno strasznie przeszkadza kolor czarny. To po chuj w czarnej sutannie chodzi?!
Krzysztov napisał/a:
"wiedz że coś się dzieje", "wiedz że coś się dzieje", "wiedz że coś się dzieje". długo jeszcze będziecie się jarać tym idiotycznym tekstem?!
Jeżeli ludzie nadal się tym jarają, to wiedz, że coś się dzieje...
Nocny_Portier napisał/a:
Temu księdzu podobno strasznie przeszkadza kolor czarny. To po chuj w czarnej sutannie chodzi?!
Sutanna nie ma koloru! To jest s.u.t.a.n.n.a (nie sut anna)! holy shit
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów