W japońskim talk show Leonardo DiCaprio zaprezentował swój talent do naśladowania Jacka Nicholsona. Prowadzący program najpierw stwierdził, że romansujący z seksownymi modelkami 38-latek prowadzi podobny tryb życia, co znacznie starszy gwiazdor. Następnie zasugerował, że DiCaprio jest podobny do Jacka. Wtedy Leonardo zaprezentował firmową minę Nicholsona w swoim wydaniu..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
W japońskim talk show Leonardo DiCaprio zaprezentował swój talent do naśladowania Jacka Nicholsona. Prowadzący program najpierw stwierdził, że romansujący z seksownymi modelkami 38-latek prowadzi podobny tryb życia, co znacznie starszy gwiazdor. Następnie zasugerował, że DiCaprio jest podobny do Jacka. Wtedy Leonardo zaprezentował firmową minę Nicholsona w swoim wydaniu..
Ja bym chciał TĄ Japoneczkę, TĘ.
Uwielbiam goscia. Kazdy w film w ktorym gral, w ostatnich paru latach byl po prostu zajebisty. Mozna wymieniac i wymieniac.
Z ciekawostek to DiCaprio ma tyle samo Oscarów co ja Pora lecieć do LA.
W "Szybcy i Martwi" też był niezły...
Nie zapominajmy o Incepcji i Buntowniku z wyboru, za którego powinien dostać statuetkę, a nie dostał...
W "Szybcy i Martwi" też był niezły...
Leonardo dobrym aktorem jest.
Pomijam już fakt że nie ma już nagród które były by drogowskazem na dobre kino.
Leonardo dobrym aktorem jest.
Jeszcze z 10 komentarzy dojebcie ze nie ma oscara, to dalej takie zabawne
Suty_dziobaka napisał/a:
Akurat z tą łątką zerwał już dawno temu. Aviator, Krwawy diament, Infiltracja, W sieci kłamstw, Wyspa tajemnic, J. Edgar, Django... Sporo świetnych ról miał w ciągu kilku ostatnich lat.
Jak wspomnieli poprzednicy jeszcze Incepcja
Od siebie dodam jeszcze dosyć mało znany film z DiCaprio i Hanksem "Złap mnie jeśli potrafisz" - jeden z moich ulubionych filmów.
Co jak co ale Leo to moim zdaniem najlepszy aktor swojego pokolenia.
Suty_dziobaka napisał/a:
Akurat z tą łątką zerwał już dawno temu. Aviator, Krwawy diament, Infiltracja, W sieci kłamstw, Wyspa tajemnic, J. Edgar, Django... Sporo świetnych ról miał w ciągu kilku ostatnich lat.
Ale on niestety nie ma nic do gadania. Przylgnął do niego wizerunek lalki z Titanica albo Romeo i Julii i już nic na to nie poradzi.
A za przynajmniej dwie z tych ról które wymieniłeś zasługiwał na Oscara. Za Django to w ogóle bezdyskusyjnie.
Kurwa, chuj z DiCaprio... Jebałbym tą japoneczkę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów