Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@ru_ziolo
Czy w dzisiejszym świecie każdy gimbus musi być taki sam ? Czy jak to tam ich nazywacie ? nie wnikam , w każdym razie jeździcie po tych gimbusach , a przecież nie wszyscy są tacy sami ... chyba .
Bo gimbus to nie uczeń gimnazjum, gimbus to stan umysłu.
Co do tematu: niektórzy wchodzą na sadistic'a, tudzież inne strony o podobnej tematyce nie po to by zdobywać wiedzę, czytać wywody itp. Chcą się poprostu szybko i przyjemnie rozerwać, zobaczyć coś smiesznego/lekkiego. Sam często otwieram sadistica na 2 minuty i zazwyczaj omijam przydługie teksty (chyba, że ich tematyka faktycznie mnie zainteresuje). Podsumowując: nie rozumiem hejtu w stylu "ciężko kurwa się wysilić i przeczytać" - pierdol się.
Gaimbusiątka uznały, że jak wakacje to już nie muszą czytać.
Bo i po co teraz prawie każdy ma papiery na dysleksje i dysortografie.
Jak dla mnie to papiery na debilizm.
I to pokolenie ma pracować na moją emeryturę.
Ja pierdole.
Ty w tym kraju liczysz na to że dożyjesz emerytury?
Ja pierdole.
kurwa jaki ty nowy w tym internecie jesteś...
Ja pierdole.
Myśląc, ze mając 32 lata ( o ile wiek podany na forum jest prawdziwy) doczekasz emerytury wlasnie pokazujesz, ze jestes glupszy od gimbusów o ktorych raczyles wspomnieć... nie chodzi o dlugosc zycia, lecz o bankructwo systemu, ktory jest nad przepaścią..
Pozdrawiam płacących podatki myśląc, ze zobacza kiedykolwiek te pieniądze chociaz w 40 %/
jaki jest tytuł drugiego kawałku? :|
To jest dopiero debilizm. Filmik o zachowaniu ludzi którym nie chce się czytać, a Ty odpierdalasz komentarz co to za nuta w filmie nie czytając poprzednich postów, gdzie odpowiedź jest zamieszczona.
Niech ginie...
Pamiętam sytuację na komisji wojskowej. Był tam papier do podpisania. Lekarze mnie pochwalili, że jako pierwszy po około 15 osobach przeczytałem co podpisuję.
Ja pierdole.
sadistic.pl/didnt-read-lol-vt128310.htm
od reklam na innych serwisach zlatują się tu gimnazja i spamuja chcąc być sadystyczni
jest to żart mający wkurwić kogoś, kto wkłada esencję złośliwości i trollowania w to co pisze, by przerwać bezcelową wymianę zdań.
(...)lol? Czyli* hater's gonna hate(...)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów