Za długi tekst? Nie chce czytać? Zhejtuj kogoś tym filmikiem:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No tak- racja. Po co tracić czas na czytanie czegoś długiego- kij tam, że to coś mądrego... kij tam, że ciekawe rzeczy. No cóż... Dla niektórych składanie dużej ilości literek to istna męczarnia. Aż głowy im się pocą.
Gaimbusiątka uznały, że jak wakacje to już nie muszą czytać.
Bo i po co teraz prawie każdy ma papiery na dysleksje i dysortografie.
Jak dla mnie to papiery na debilizm.
I to pokolenie ma pracować na moją emeryturę.
Ja pierdole.
Bo i po co teraz prawie każdy ma papiery na dysleksje i dysortografie.
Jak dla mnie to papiery na debilizm.
I to pokolenie ma pracować na moją emeryturę.
Ja pierdole.
Donka napisał/a:
No tak- racja. Po co tracić czas na czytanie czegoś długiego- kij tam, że to coś mądrego...
Harry Potter jest długi, a nie jest mądry i co?
o kurwa dżejmi mój idol który to odcinek?
zluzujcie druty, to tylko zrąbany filmiki, który btw, nie wiem co tu robi.
@up To nie Dżejmi, tylko Adam przebrany za Dżejmiego. Mieli taki mit do sprawdzenia.
w sumie to jest przykre, że tak mało ludzi czyta i jest ich coraz mniej ;/ stąd tak łatwo nimi manipulować, wolą oglądać telewizję i oglądać obrazki bo to przecież nie męczy, takie łatwe w odbiorze jest, i myśleć nie trzeba...
co to za nuta?
@kietong
Mr Bronkz - Life time of happiness
Masz i na przyszłość trochę kultury, bo nie jestem brudasem, zresztą większość sadoli na poziomie również. Moim zdaniem taki stary wyga z '77 rocznika powinien trochę mądrzej się wypowiadać i świecić przykładem gimbusom. No ale pewnie twój etap edukacji zakończył się na gimnazjum tj. ówczesnej podstawówce.
Mr Bronkz - Life time of happiness
Masz i na przyszłość trochę kultury, bo nie jestem brudasem, zresztą większość sadoli na poziomie również. Moim zdaniem taki stary wyga z '77 rocznika powinien trochę mądrzej się wypowiadać i świecić przykładem gimbusom. No ale pewnie twój etap edukacji zakończył się na gimnazjum tj. ówczesnej podstawówce.
Masz rację, MayLo, przepraszam, szukałem niepotrzebnej zaczepki z metalową cześcią sadola, to było niepotrzebne.
wie ktos jaki tytul ma pierwsza piosenka?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów