18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 54 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Machol 2013-05-25, 19:30 3
Jebany, nawet kolorofon ma.

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
tranzystor 2013-05-25, 19:35
Zajebistą ma empecetkę....
Zgłoś
WJK 2013-05-25, 20:02 2
@maxvolumePL

Aż muszę skomentować. Nie wytrzymałbyś bez pochwalenia się jaki z Ciebie producent zajebisty, co?

Poza tym gdybyś był tak zajebisty jak myślisz, to wiedziałbyś, że nie ma jednej formuły na idealny mix, a wszystko zależy od tego, jaki efekt chcesz osiągnąć i jaki rodzaj mixu wykonujesz. CASE CLOSED, kuhwa.

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Zgłoś
maxvolumePL 2013-05-25, 20:24 1
WJK, czy zajebisty to nie mnie to osądzać. Myślę że nawet sobie radzę, z resztą nie jest to tylko moja opinia Co do tego że jest dużo sposobów, masz rację, bo sam znam kilka, ale wyraźnie mówię tu o MASTERINGU, a nie o MIXIE (dwie ZUPEŁNIE, podkreślam ZUPEŁNIE inne sprawy), jak sam wspomniałeś. Każdy ma tam jakąś swoją szkołę i jej się trzyma. Ważne żeby efekt końcowy był taki jak trzeba, co chyba na screenie wyraźnie widać PEACE!
Zgłoś
DonBaszajote 2013-05-25, 23:23
Tacy wygadani, a i tak pewnie lecicie na drumkitach pościąganych z neta;)
Zgłoś
Pawuss 2013-05-25, 23:51
mam taką samą myszkę. polecam w chuj
Zgłoś
Adik0160 2013-05-26, 1:50
@maxvolumePL
To nie zmienia faktu, że chwalisz się jak ja pierdole
Zgłoś
chlusniembousniem 2013-05-26, 4:58
Zgłoś
maxvolumePL 2013-05-26, 8:13 1
Adik0160, ja tylko napisałem, że widać po limiterze, że jest chujowy beat, bez żadnych przechwałek (patrz drugi koment od góry). Dinozzo zaczął drążyć temat, to mu wytłumaczyłem, że coś się tam na tym znam. Dla uwiarygodnienia moich słów, wrzuciłem screena, bo zaraz by było że jebię ściemę. Ja tu nie widzę żadnego problemu...

DonBaszajote napisał/a:

Tacy wygadani, a i tak pewnie lecicie na drumkitach pościąganych z neta;)

Jak chcesz się wziąć, za robienie muzyki i jechać na drumkitach, to już na starcie daj sobie spokój i nawet nie zaczynaj. Ktoś kto jest w temacie, moment to pozna, wyjdziesz na leszcza, a w tym biznesie spali Cię to raz na zawsze. Zapamiętaj to.
Zgłoś
smagal 2013-05-26, 13:29 3
to jest lepsze - wokalista Slipknota/Stone Sour

Zgłoś
FrugoSE21 2013-05-26, 20:52
Spodnie byś ubrał
Zgłoś
q................a 2013-05-27, 1:51 1
Do 'speców' od materingu: chuja sie znacie na masteringu i mixie. Tak to sie robi!

Zgłoś
Dinozzo 2013-06-05, 16:01
maxvolumePL, to powiedz mi od razu czy mój track też ma dobry mastering?

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów