📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Też muszę taką klawiaturę sprawić z białą obwódką, żeby w burdelu nie zginęła
A dubstep (techno, trance, i inne chuje muje dzikie węże-niepotrzebne skreślić) tworzę tak.
Dinozzo, coś tam się znam Masz tu screen specjalnie Ci zrobiłem z mojej ostatniej produkcji. TAK powinien wyglądac sygnał po masteringu
@up spakuj plecak na poniedziałek.
Tak, za każdy koment o GMO dostaję od Monsanto dwie minuty nagrania z Pitbullem.
m.statystyka, że to niby do mnie?
Najkus napisał/a:
Limiter się w chuja wyłącza
Chyba sobie żartujesz. Ciekawe kto Ci takich głupot naopowiadał....
a teraz wyobraźcie sobie do tego stado bujających pustymi łbami w światłach stroboskopu wieśków i macie prawdziwą imprezę
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów