📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dobry ziomek przynajmniej nie pierdolił poprawnych farmazonów tylko śmiechem wyjaśnił sytuację. Obecnie pełno wszelkiego rodzaju trenerów biznesu z doświadczeniem we wciskaniu badziewia z amweya, dietetyków z tłuszczem, couczów rozwoju mieszkających z mamusią itd. Najgorsze i smutne zarazem jest to jak wielu musi być baranów chetnych do strzyżenia, że te cwaniaczki mają zajęcie.
jerry280 napisał/a:
Dobry ziomek
jerry280 napisał/a:
wyjaśnił sytuację
jerry280 napisał/a:
baranów chetnych do strzyżenia
Elo Ziombl Kminie Zajawke Daj Propsa Spoko Looz Nara!
kevlarx napisał/a:
Elo Ziombl Kminie Zajawke Daj Propsa Spoko Looz Nara!
Hehe no tak wyszło znak że za dużo w internecie siedzę bo na ławeczkę z sebami to już za stary jestem Swoją drogą też obeznany ziomal jesteś skoro z całej wypowiedzi takie fragmenty tylko wyłapujesz
To pewnie wygląda tak, że zatrudnia ją klient i ona łazi za nim całą dobę i wpierdala wszystko to co on miał zjeść
Tak samo wiarygodna jak żona Lewandowskiego, która dawała wywiad w TV "jak tanio i zdrowo jeść" a na ręce miała zegarek za kilkadziesiąt tysi
ra0mir napisał/a:
Tak samo wiarygodna jak żona Lewandowskiego, która dawała wywiad w TV "jak tanio i zdrowo jeść" a na ręce miała zegarek za kilkadziesiąt tysi
A co, miała zjeść zegarek?
A tak serio - kolejny zakompleksiony socjalista?
Wszyscy się tu śmiejecie, że tucznik, że szewc bez butów chodzi. A może ona ma po prostu grube kości?
htp napisał/a:
A co, miała zjeść zegarek?
A tak serio - kolejny zakompleksiony socjalista?
Nic dziadku nie rozumiesz ale wybaczam ci :*
Słuchajcie, bo tu zachodzi niezrozumienie słowa dieta.
Dieta nie musi oznaczać obcinania kalorii. Przypuszczam, że ona stosuje tylko takie które pozwalają jej utrzymać ciężko wypracowaną wagę
Dieta nie musi oznaczać obcinania kalorii. Przypuszczam, że ona stosuje tylko takie które pozwalają jej utrzymać ciężko wypracowaną wagę
Wyraz dieta nie jest synonimem odchudzania. Dieta to sposób odżywiania. Ta świnia stusje dietę na masę i widać, że jest ekspertem.
Co zaś do pierwszego postu jerry280 - może pisał ironicznie i ja tego nie wyczułem - a może jerry280 jest gupi i nie zauważył, że druga część filmiku nie jest z tego wywiadu.
Co zaś do pierwszego postu jerry280 - może pisał ironicznie i ja tego nie wyczułem - a może jerry280 jest gupi i nie zauważył, że druga część filmiku nie jest z tego wywiadu.
Nie gadam po murzyńsku ani po muzułmańsku. Ktoś może przetłumaczyć?
DużyKutas napisał/a:
Nie gadam po murzyńsku ani po muzułmańsku. Ktoś może przetłumaczyć?
To niemiecki. Wyjaśnienie: jesteś kurwa głupi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów