📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prędzej czy później to będzie w sklepie i kiedyś się będą ludzie śmiali, że dragi były nielegalne
Też mi osiągnięcie. Rzeczywiście płatność kartą kredytową nie zostawia żadnych śladów i nikt nie kapnie się że czarnuch który siedzi na zasiłku dziwnym trafem dostaje na konto regularnie te same kwoty. Więc co mu po tym, skoro jak go capną to będą wiedzieli ile hajsu ugrał na lewo, klienci też idioci jak go złapią to mają gotową listę, nazwiska, adresy, numery telefonów i gdzie pięć minut temu kupowali fajki bardzo mądre. Prawdziwe gangi narkotykowe takie jak kartele wykazują się o wiele większą inwencją twórczą nie wiadomo czym teraz dysponują ale do tej pory policji udało się wykryć między innymi kilku kilometrowy tunel, drona przewożącego narkotyki oraz łódź podwodną ukrytą gdzieś w szuwarach.
Oni tam mają tabletki do zmywarki? Nie nadążam już za tymi wszystkimi dragami...
Tylko Polacy mają konspirację we krwi.
Będąc w Angli wielokrotnie widziałem jak sprzedawca wymieniał cały swój asortyment wraz z cenami przez rozmawiając przez telefon. U nas takie rzeczy są nie do pomyślenia.
Będąc w Angli wielokrotnie widziałem jak sprzedawca wymieniał cały swój asortyment wraz z cenami przez rozmawiając przez telefon. U nas takie rzeczy są nie do pomyślenia.
pierdoli farmazony ,czytnik kart przez wejście słuchawkowe ? to chyba nie możliwe
Panie masterklepka, jest to możliwe, choćby paypal oferuje tego typu narzędzia.
Już od x czasu można przecież płacić telefonem który ma wbudowane NFC więc to żadna nowość xd
@majsterklepka: Możliwe. Tu mas nawet urządzenie store.apple.com/us/product/HF562LL/B/square-credit-card-reader
Port słuchawkowy wykorzystuje się do komunikacji. W końcu ma nadajnik (wyjście na słuchawki) i odbiornik (wejście na mikrofon).
Port słuchawkowy wykorzystuje się do komunikacji. W końcu ma nadajnik (wyjście na słuchawki) i odbiornik (wejście na mikrofon).
Chosen0ne,
Na youtube jest kilka odcinków z tej serii a nazywają się "Narkotyki w (nazwa miasta) - Film Dokumentalny".
Na youtube jest kilka odcinków z tej serii a nazywają się "Narkotyki w (nazwa miasta) - Film Dokumentalny".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów