📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jebany czarnych
I chuj tez kojarzę groningen. Tyle razy wyjeżdżam za granice a i tak mnie do Polski ciągnęło
Sami łysi z piwerkami w ręku, nie zdziwiłoby mnie gdyby to byli jacyś narodowcy.
Jebac czarnuchow i tych wszystkich lewych skurwysynow ktorzy sprowadzaja ten zwierzyniec do Europy
Brak instynktu samozachowawczego. Gość z bronią, a ci go gonią. No to czego się spodziewali?
sard napisał/a:
Kolor czarnego kozaka oczywiście przypadkowy.
czarnego kozaka? xd ten sam film oglądamy? przecież to dindu uciekał od białych samców alfa którym się włączył tryb nieśmiertelności
Przeciez jest zakaz posiadania broni i nie sprzedaje jej się to jakim cudem czarny ma? Jezu gdzie są cioty przeciwko posiadaniu i mi wytłumaczą skad brudasy maja w jewropie broń jak jest zakazana i trudno dostępna? Czy to zależy od bycia brudem i dostaje się zaraz w strefie Schengen
zdrowoyebne napisał/a:
i na hcuj kozaczyli biegnac za małpą? chyba internetu nie mają w domu i nie wiedzą ze te zwierzęta jak nie walą z zaskoczenia,to skaczą p ogłowie,albo własnie strzelają,teraz sie nauczą
Tak. Najlepiej nic nie robić, leżeć pod kołdrą i walić konia, jak Ty.
i ta historia uczy nas jednej rzeczy - posiadacz broni jest w stanie ogarnąć kilku napastników - a że czarny? a że diler? jebać - miał gnata i skutecznie się obronił przed przekopaniem i najprawdopodobniej ciężkim uszczerbkiem na zdrowiu . miał pozwolenie / nie miał - to nieistotne , nie było tam aparatu państwa w postaci psiarni
music0 napisał/a:
snie strzelają,teraz sie nauczą
Tak. Najlepiej nic nie robić, leżeć pod kołdrą i walić konia, jak Ty.
dokladnie
dzieki temu zyje i se wale dalej
no kurwa zajebiście idzie dzikus czarnokształtny, giwera w łapie, strzela na ulicy jakby był u siebie w Sudanie no kurwa fajna ta zachodnia Europa, taka nie za biała
zdrowoyebne napisał/a:
i na hcuj kozaczyli biegnac za małpą? chyba internetu nie mają w domu i nie wiedzą ze te zwierzęta jak nie walą z zaskoczenia,to skaczą p ogłowie,albo własnie strzelają,teraz sie nauczą
Bo mają jaja i sie sprzeciwili czego my Polacy nie rozumiemy!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów