📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
sądząc po tym co robią z posłusznym aresztowanym, to ci co stawiali jakikolwiek opór już nie żyją...
Chuja widać na filmie, może spierdalał kilometr z buta, rzucał bananami czy cuś, tak go zczapili i dali wpierdol. No, ale wielkie halo, bo murzyn wpierdol dostał. tak dla przypomnienia, śledztwo w sprawie jego szajki trwało ponad 3 miesiące. Znaleziono narkotyków za 30 000 dolarów, 40 kafli w gotówce, karabiny, pistolety i kradzione fury, motocykle i telewizory.
Dostał mały wpierdol. I słusznie.
Dostał mały wpierdol. I słusznie.
Pierwszy już go chciał przyłożyć, ale reszta ekipy go na szczęście powstrzymała.
Po raz kolejny WWE wychodzi do ludzi.
Po raz kolejny WWE wychodzi do ludzi.
"stop resisting"
Może myśleli, że czarni są z rodziny skunksowatych i wydzielają odór podczas obrony i dlatego krzyczeli by przestał się stawiać, a zwyczajnie od niego jebało.
Po pierwsze primo, może im się pomyliło stop "resisting" ze "stop resting".
Po drugie primo, dziś czytałem, że milicjanci w "the land of the brave and free" specjalnie niszczą kamery w wozach patrolowych, aby nie nagrywały przynajmniej dzwięku.
Gimbazjalny poziom ang. nie ma co wchodzić na linka (art. jest więcej, tu jeden dla przykłądu że nie pierdole farmazonów):
dnainfo.com/chicago/20160127/archer-heights/whats-behind-no-sound-synd...
Po drugie primo, dziś czytałem, że milicjanci w "the land of the brave and free" specjalnie niszczą kamery w wozach patrolowych, aby nie nagrywały przynajmniej dzwięku.
Gimbazjalny poziom ang. nie ma co wchodzić na linka (art. jest więcej, tu jeden dla przykłądu że nie pierdole farmazonów):
dnainfo.com/chicago/20160127/archer-heights/whats-behind-no-sound-synd...
Pozostaje mieć nadzieję że u nas w kraju tak będą traktowani członkowie i sympatycy dawnej partii rządzącej
Ile testosteronu musi być w ich żarciu że latają tacy nabuzowani.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
mam_racje napisał/a:
Nie "diluj z tym" tylko "pogódź się z tym"...
Nie mów mi jak mam tytułować swoje tematy, szczególnie biorąc pod uwagę tytuły Twoich tematów.
"Diluj z tym" pasuje, bo tego gościa dorwali za dilowanie (o czym można się dowiedzieć, czytając opis), więc w tym konkretnym przypadku mogłem użyć tej błędnie przetłumaczonej formy tego powiedzenia, zważywszy na humorystyczny charakter strony, na której się znajdujemy.
Więc diluj z tym.
Wyraźnie widać, że potknął się o krawężnik, nabił guza i zalał krwią.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów