Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powinieneś już wiedzieć, że w klubie dla gejów nie powinieneś podawać adresu zamieszkania.
Człowiek uczy się na błędach
Ruskie bezwartościowe kurwy w środowisku naturalnym. Las wódka i kopanie leżącego. Postępowy i piękny naród, który wstrzymał postęp jakoś sto lat temu.
Skąd wiesz że Rusek
Skąd wiesz że Rusek
Bo wszystko w prawo od naszej wschodniej granicy to ruskie.
[ Dodano 2024-07-07, 14:57 ]
Człowiek uczy się na błędach
Zapraszam. transformatorclub.com/
Ruskie bezwartościowe kurwy w środowisku naturalnym. Las wódka i kopanie leżącego. Postępowy i piękny naród, który wstrzymał postęp jakoś sto lat temu.
żydostwo winne i to samo robią z nami a mozesz tego nie chciec ale to oni sa najblizsi krwia z nami wiec tu bedzie to samo..
żydostwo winne i to samo robią z nami a mozesz tego nie chciec ale to oni sa najblizsi krwia z nami wiec tu bedzie to samo..
Pomimo tego że masz problemy z pisownią po polsku to… Teraz to już nie wiem sam co robić! Jak u nas będzie to samo to… zacząć się zbroić czy uciekać? Tak wiele pytań a tak mało odpowiedzi. Jebać żydokomunę, ukrów, Teslę, lewaków, lpg+qwerty i BLM a przede wszystkim TuSSka
Koń-fe-de-racja! KORWiN!!!
Pomimo tego że masz problemy z pisownią po polsku to… Teraz to już nie wiem sam co robić! Jak u nas będzie to samo to… zacząć się zbroić czy uciekać? Tak wiele pytań a tak mało odpowiedzi. Jebać żydokomunę, ukrów, Teslę, lewaków, lpg+qwerty i BLM a przede wszystkim TuSSka
Koń-fe-de-racja! KORWiN!!!
kto powiedzial, ze jestem za konfederacja? korwin tez ma zydowskie korzenie, tfu na nich
kto powiedzial, ze jestem za konfederacja? korwin tez ma zydowskie korzenie, tfu na nich
O cholera…. To
Jesteś lewakiem! Albo Pisiorem… najczarniejsze sny się materializują. Ból, cierpienie, zło, sodomia po alkoholu i narkotykach! Jest nadzieja! Dotyk nieba!!!
O cholera…. To
Jesteś lewakiem! Albo Pisiorem… najczarniejsze sny się materializują. Ból, cierpienie, zło, sodomia po alkoholu i narkotykach! Jest nadzieja! Dotyk nieba!!!
sram na wszystkie partie..
sram na wszystkie partie..
Nawet na Partię Przyjaciół Piwa? Czyli nie głosowałeś?
u nas nie ma lasu, wódki i kopania leżącego? skąd w tobie poliniacki ćwoku takie poczucie wyższości? Mamy jakiegoś pisarza światowej sławy? coś na kształt Dostojewskiego, Tołstoja? Gdzie kurwa w podrzędnym jankeskim koledżu analizują jego twórczość w ramach zajęć z literatury światowej? Może kompozytora (oprócz Szopena- do którego i tak france roszczą sobie prawa własności) ? jakiś Dvorak, Rachmaninow, Czajkowski, Szostakowicz ....... coś ? gdzieś?
jprdl- wyżej srasz niż dupę masz kmiocie. spierdalaj zbijać europalety
Jeszcze był Kopernik, ten no papież Polak a i paru innych ale jesteś ruską ścierką więc o czym tu z tobą rozmawiać. Idź lepiej na wojnę czerwonych braci do worków pakować.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów