Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W zasadzie tak zastanawiając się nad tobą to jesteś chyba krypto lewakiem. A do tego wieśniak, który spierdolil na Białoruś przed konsekwencjami. Chłopczyku jaka jest twoja rola w społeczeństwie? Jak bardzo jesteś bezużyteczny?
Ależ Ty lubisz wysrywy wrzucać. Wrzuć coś jeszcze bo ostatnio mało było tego folkloru tutaj.
Ależ Ty lubisz wysrywy wrzucać. Wrzuć coś jeszcze bo ostatnio mało było tego folkloru tutaj.
Towarzyszu Dupov. Odpowiedzcie na pytanie. Ech Sirius… przynosisz wstyd kolegom z Rosji.
Cóż za odwaga i bohaterstwo, zasługują co najmniej na order "Za osobiste męstwo"
Ruskie bezwartościowe kurwy w środowisku naturalnym. Las wódka i kopanie leżącego. Postępowy i piękny naród, który wstrzymał postęp jakoś sto lat temu.
Poczułeś się jak w domu co?
Towarzyszu Dupov. Odpowiedzcie na pytanie. Ech Sirius… przynosisz wstyd kolegom z Rosji.
Już wystarczająco się ośmieszam wchodząc w ogóle w jakąkolwiek polemikę z propagandowym botem
Już wystarczająco się ośmieszam wchodząc w ogóle w jakąkolwiek polemikę z propagandowym botem
Ośmieszasz się tym że ruskim berła pucujesz i jesteś jednostką propagandową. Ogólnie to faktycznie… jesteś śmieszny z poglądami z ciemnogrodu wyjętymi a do tego posypanymi komunistycznym pudrem.
Poczułeś się jak w domu co?
U mnie w domu nie mówi się po rusku i nie ma w okolicy alkoholików. Toteż jestem pewny że nie ma cię w pobliżu.
U mnie w domu nie mówi się po rusku i nie ma w okolicy alkoholików. Toteż jestem pewny że nie ma cię w pobliżu.
Nie pierdol śmigło, gadasz po ruSSku i mieszkasz w budzie po psie, ukradzionej na terenie Ukrainy.
Nie pierdol śmigło, gadasz po ruSSku i mieszkasz w budzie po psie, ukradzionej na terenie Ukrainy.
Jasiu z pijanymi się nie dyskutuje. Jak wytrzeźwiejesz to napisz.
Jasiu z pijanymi się nie dyskutuje. Jak wytrzeźwiejesz to napisz.
Na które konto?
Na które konto?
Może być PeKaO? Rui nie przyjmuje więc musisz na polskie wymienić, jak wytrzeźwiejesz na tle żeby z meliny wyjść.
Może być PeKaO? Rui nie przyjmuje więc musisz na polskie wymienić, jak wytrzeźwiejesz na tle żeby z meliny wyjść.
Macie ruję jak zwierzęta, przejebane tam macie w tym kaCCCPowie
Macie ruję jak zwierzęta, przejebane tam macie w tym kaCCCPowie
Rubli. Tak mnie strasznie denerwujesz że nie wiem jak do ciebie pisać bo po rusku nie umiem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów