Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Moja jak była młoda to jeszcze murzyna w Polsce nie widzieli, więc pudło. Twoja też pewnie didnusów nie miała szansy obsługiwać, ale po twoich gówniarskich tekstach zgaduje że masz z 15lat, więc twoja spokojnie mojego mogła mieć w dziobie
Bo pewnie wszystkich w swojej cipie pochowała.
Serio porównujesz kurwę pierdolącą się z małpiszonem na masce samochodu z klientką, która miała odwagę zgasić dindu?
Za to duże uznanie. Nie ważne, kurwa czy nie. Liczy się zawsze i wszędzie wyprostowanie dindu batem.
Cały PKS ludzi i nikt nie zareagował... Szczerze ,jakbym był przy tym, to nawet jakbym miał dostać po mordzie od tego czarnego ścierwa to bym mu zajebał.
Ciekawe jakby się skończyła taka akcja w polskim metrze... myślę że jeszcze kilku 'rycerzy' by Ci pomogło
9
nie no jednak murzyn > kurwa, ale o kobiecie z filmiku nie wiadomo niczego poza tym, że miała odwagę, której reszcie brakowało.
Takie filmiki to skarb. Pokazujesz typowej julce, co to ma jakies pomysly o tych malpach i juz zawsze cos w tej glowie siedzi.
Nic nie produkuje lepiej przeciwnikow globohomo i multi kulti, jak takie zycie w mieszanym srodowisku. Szczegolnie jak na codzien widza tych podludzi i ich zachowanie.
Serio porównujesz kurwę pierdolącą się z małpiszonem na masce samochodu z klientką, która miała odwagę zgasić dindu?
pruje się bo ma suka różowe włosy, i za samo to należy jej się wpierdol już
Głowa to różne Sorosze, diaspory i globalne lewactwo
Ręka to tęczowi, feministki i tym podobne pożyteczne szabesgoje
Bat w ręku to właśnie didnusy, muslimy,itd.
Na filmie widzimy jak ta lewacka kreatura, przypierdoliła sobie sama batem w rękę, bo w głowie ma już tak nasrane że wszystko wymyka się z pod kontroli. Jak można tego kurwa nie rozumieć?
Pewnie byś siedział w tym wagonie i patrzał jak reszta tych pizd a czarnych by się panoszył.
W przypadku tęczowej, czy dinduski, tak właśnie bym zrobił. Powód powyżej.
Na koniec byś mi ojebał na uspokojenie i wszyscy by było zadowoleni.
Tak bym nie zrobił, bo ojebywanie dindusom to raczej twoja specjalność. Skoro ci tak łatwo na myśl przychodzi.
Kolorowy łeb taj samicy(bo kobietą nazwać tego czegoś nie mopżna) jest wystarczającą wizytówką kim ona jest i co reprezentuje. Najpierw cieszy się gdy czarnuchy skaczą po głowach białym i niszczą/kradną ich własności, a teraz nagle zdziwienie, że też oberwała od rozpasanego dzikusa. Nie żal mi jej w ogóle i mam nadzieję, że dostała jeszcze drugiego kokosa na drugą stronę pyska. Im szybciej te lewackie i małpie "środowiska" się zeżrą nawzajem tym lepiej dla świata.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów