Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale bardzo dobrze, te suki o różowo-niebieskich kudłach prują się z didnusami na potęgę, to i niech będą traktowane jak dindusowe pomiotła. Bardzo kurwa dobrze.
Ej! Ale nikt nie pytał, co w wolnych chwilach robi twoja matka!
Ale bardzo dobrze, te suki o różowo-niebieskich kudłach prują się z didnusami na potęgę, to i niech będą traktowane jak dindusowe pomiotła. Bardzo kurwa dobrze.
Serio porównujesz kurwę pierdolącą się z małpiszonem na masce samochodu z klientką, która miała odwagę zgasić dindu?
Pisze tam ze czarnuch wjebal sie do wagonu i kazal wszystkim wypierdalac mu i jego bachorom z drogi. Piwo dla babki za jaja.
Pisze tam ze czarnuch wjebal sie do wagonu i kazal wszystkim wypierdalac mu i jego bachorom z drogi. Piwo dla babki za jaja.
I do tego jeszcze transseksualna...
Serio porównujesz kurwę pierdolącą się z małpiszonem na masce samochodu z klientką, która miała odwagę zgasić dindu?
A kim są te wszystkie lewaczki w różowych i niebieskich włosach? Właśnie tym, co opisałeś: "kurwę pierdolącą się z małpiszonem na masce samochodu". Dosrała się bajdenówa do swojego "brata", i wyłapała. Dla mnie to jak by się psy pogryzły. Podtrzymuje więc, bardzo kurwa dobrze.
Moja jak była młoda to jeszcze murzyna w Polsce nie widzieli, więc pudło. Twoja też pewnie didnusów nie miała szansy obsługiwać, ale po twoich gówniarskich tekstach zgaduje że masz z 15lat, więc twoja spokojnie mojego mogła mieć w dziobie
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaA kim są te wszystkie lewaczki w różowych i niebieskich włosach? Właśnie tym, co opisałeś: "kurwę pierdolącą się z małpiszonem na masce samochodu". Dosrała się bajdenówa do swojego "brata", i wyłapała. Dla mnie to jak by się psy pogryzły. Podtrzymuje więc, bardzo kurwa dobrze.
Moja jak była młoda to jeszcze murzyna w Polsce nie widzieli, więc pudło. Twoja też pewnie didnusów nie miała szansy obsługiwać, ale po twoich gówniarskich tekstach zgaduje że masz z 15lat, więc twoja spokojnie mojego mogła mieć w dziobie
Pewnie byś siedział w tym wagonie i patrzał jak reszta tych pizd a czarnych by się panoszył. Na koniec byś mi ojebał na uspokojenie i wszyscy by było zadowoleni.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów