...bo nie słuchał poleceń. W spojlerze wrzucam całą wersję z ucieczką, stękaniem i akcją ratunkową.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Więc to tak kładzie się asfalt.
Kurde, mało wydajne i problematyczne.
Mam nadzieję, że w wyniku blm prace budowlane nabiorą tempa...
Kurde, mało wydajne i problematyczne.
Mam nadzieję, że w wyniku blm prace budowlane nabiorą tempa...
Co on kurwa telewizor na ma głowie....
bardzo dobry strzelec, po dłuższym biegu i w stresie wpakował ładnie
W Polin milicjant jeśli już by się odważył strzelić to i tak nie ma opcji żeby z takiego dystansu trafił
bartosh86 napisał/a:
W Polin milicjant jeśli już by się odważył strzelić to i tak nie ma opcji żeby z takiego dystansu trafił
Dystans nie był wielki, bo kamera jest szerokokątna i skraca dystans wizualnie. Widać, że gliniarz wręcz się cofnął, a typowo strzela się do max. 15m.
czy on powiedział - male, BLACK??? no jebany rasista!! a potem strzelał!! jak dla mnie kara śmierci dla psa i rozpierducha w okolicznych sklepach dla społeczności!! BLM!!!
dancio1978 napisał/a:
czy on powiedział - male, BLACK??? no jebany rasista!! a potem strzelał!! jak dla mnie kara śmierci dla psa i rozpierducha w okolicznych sklepach dla społeczności!! BLM!!!
Jaki dzban XD idz pobiegać lewoskręcie.
i te piski po dostaniu kulki... wyrwał chwasta
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów