📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"dobrze mu z oczu patrzy" "big boy", "przytulanka" itd to pieprzenie ludzi, którym wydaje się, że jak warana czy tam inne zwierzę występujące najczęściej na wolności weźmie się do domu, uspokoi jedzeniem i będzie się go traktowało jak pasa czy innego kota to można go oswoic. wystarczy jedno ugryzienie zwierzaka (będzie miał gorszy humor, czegoś się wystraszy) : " Największe gady na świecie, Warany z Komodo, potrafią zabić jednym ugryzieniem, a wszystko przez silnie infekującą ślinę.Ślina warana z Komodo zawiera ok. 50 szczepów bakterii, które powodują śmiertelną infekcję. Ugryzione zwierzę zdycha w ciągu 2-3 dni, a waran odnajduje je dzięki doskonale rozwiniętemu węchowi." i konsekwencje dla takich głupich ludzi mogą byc tragiczne. z jakiegoś powodu warany występują min. na Komodo, a jadowite węże czy pająku na terenach ogólnie nieprzyjaznych dla ludzi (nie mówie o Australii bo to inna historia).
wiem co mówię, jestem ekspertem.
wiem co mówię, jestem ekspertem.
@skinskin, chuja wiesz, ostatnio na joe było i skopiowales.
Suty_dziobaka napisał/a:
To jest Waran z Komody.
czyś Ty kiedyś widziął warana z komodo??
Te wieprze mają 2,5 matra długości i ważą po 150 kilo to raz a dwa nie kazda duża jaszczurka to WARAN Z KOMODO.
zwykły waran (nawet nie podobny do warana z komodo)
niektórzy mają nasrane w głowach. To nadal dzikie zwierze.
@RybakDziwko po pierwsze jestem kobieta, wiec zle forme czasowniks dobrales. po drugie- jestem ekspertem, wiec wiem
.
.
toficjan napisał/a:
Dokładnie to jest waran stepowy ( nie nilowy czy z komodo - bo z komodo potrafią mieć 7m długości), sam mam Legwana zielonego w domu, który ma 170cm długości, może nie jest tak duży jak waran, ale to kochane zwierzątka, wbrew pozorom potrafią okazać wdzięczność i miłość (niechodzi o zoofilllie do sprostowania ) zależy jak sie wychowie i traktuje. Tak jak psy ino nie szczekają tym lepiej dla mieszkańców bloku
doucz sie gosciu bo pierdolisz jak potluczony.
Zajebisty matka nie pozwoliła mi takiego kupić ale yorka mlodszej siostrze to kurwa kupili ... -.-
Ładny okaz, piękne zwierzę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów