Myślę, że warto się tym z Wami podzielić, bo jest to warte uwagi O dziwo w samej biblii można się doszukać informacji nt dinozaurów, którymi były lewiatan oraz behemot...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Patrząc na to wszystko sceptycznym okiem, twierdzę, że te stworzenia, są smokami. Tymi samymi mitycznymi stworzeniami pojawiającymi się w kulturze europy i dalekiego wschodu. Nawet w Polsce mamy legendę o smoku wawelskim Wincentego Kadłubka z XII wieku, choć paleontologia była raczej w powijakach, a ciemnogród robił swoje.
Dowodzi to tylko tego, że ludzie tworzą podobne koncepcje niezależnie od miejsca, gdzie mieści się ich cywilizacja mimo braku kontaktu z innymi cywilizacjami.
Dowodzi to tylko tego, że ludzie tworzą podobne koncepcje niezależnie od miejsca, gdzie mieści się ich cywilizacja mimo braku kontaktu z innymi cywilizacjami.
O kurwa, znowu TA czcionka w napisach. ZAWSZE TA SAMA w filmach o teoriach spiskowych, alternatywnej "nauce" i kreacjonizmie... Zawsze ta sama w filmach o Masonach, Reptilianach, szczepionkach czy leczeniu raka wlewaniem kawy do dupy...
Podpierajcie się dalej Biblią. Tam można się doszukać tylu ciekawych rzeczy np. lądowania latającego spodka, z którego wysiadają czterotułowiowe Światowidy.
Nie chodzi juz o sama Biblie, ale to co powiedział czesiek99 ma jakis sens. Smoki istnieja w kazdej kulturze i to niezaleznie od siebie sa to wielkie jaszczurki ^^ Cos w tym jest ale to stanowczo za mało żeby snuc teorie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów