18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
stopwar 2022-05-28, 4:16
grudzin7 napisał/a:

Ej, ale ten pierwszy wślizg to czyściutki, rodem z Ligi Mistrzów

Perfekcjonizm w czystej postaci, kradnie cały show.
Zgłoś
Juzwa 2022-05-28, 19:26
mit2 napisał/a:

No to jest fakt - choppery mają w chuj głośne wydechy. Mieszkam przy drodze, która prowadzi do corocznego spędu motopizdeczek. Akurat wczoraj się zaczęło. Popierdalają ścigaczami i nakedami przez zabudowany, że tylko kolorowe smugi widać. A wieczorami chopperowcy pięknie wkurwiają głośnymi wydechami. Oczywiście policja znika z okolicy, bo jeszcze by swoich, którzy jeżdżą namiętnie chopperami musieli łapać.
O dziwo goście na turystykach poruszają się w miarę przepisowo. Do tego mają ciche wydechy.
Jedyną pociechą jest odgłos karetek i straży, regularnie jeżdżących zdrapywać motocyklowych idiotów z asfaltu, drzew i samochodów.

A ty co? Gwoździ papiaków nie możesz kupić? 20zł kilogram, a radości pół tony.

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
mit2 2022-05-28, 20:50
Juzwa napisał/a:

A ty co? Gwoździ papiaków nie możesz kupić? 20zł kilogram, a radości pół tony

Gwoździ u mnie dostatek, choć wolę używać wkrętów Niestety, droga przy której mieszkam, jest drogą wojewódzką. Duży ruch wszelkiej maści pojazdów. Nie chciałbym zrobić krzywdy normalnym uczestnikom ruchu drogowego.

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Juzwa 2022-05-28, 21:00 2
mit2 napisał/a:

Gwoździ u mnie dostatek, choć wolę używać wkrętów Niestety, droga przy której mieszkam, jest drogą wojewódzką. Duży ruch wszelkiej maści pojazdów. Nie chciałbym zrobić krzywdy normalnym uczestnikom ruchu drogowego.

Zależy na którym piętrze mieszkasz. Bardzo ładnie działają kostki bruk beton, te mniejsze. Trafić nie jest łatwo, ale próbować można.

Zgłoś
bimaczow 2022-05-29, 0:13
Aż miło popatrzeć

Znak Orła potęgi symbol prowadzi nas
Mieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
Zgłoś
mit2 2022-05-29, 13:59
Juzwa napisał/a:

Zależy na którym piętrze mieszkasz. Bardzo ładnie działają kostki bruk beton, te mniejsze. Trafić nie jest łatwo, ale próbować można.

Sęk w tym, że na parterze. Wiochmen jestem
Ale pomysł dobry

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Matiboss 2022-05-29, 15:00 1
Juzwa napisał/a:

Co powiesz o debilach na 2 kółkach nie potrafiących ustać w miejscu na skrzyżowaniu? Oni muszą się pchać do przodu, no kurwa MUSZĄ!!!

hahaha a co za sens stac motocyklem w korku za samochodami jak mozna podjechac do przodu?. Typowe myslenie ja nie moge to inni tez nie moga.
Zgłoś
Juzwa 2022-05-29, 19:00
Matiboss napisał/a:

hahaha a co za sens stac motocyklem w korku za samochodami jak mozna podjechac do przodu?. Typowe myslenie ja nie moge to inni tez nie moga.

Pomyśl zanim coś napiszesz. Przygłupy ocierające się o innych mogą to robić? jak jadą zmieniając pas, to powinni to sygnalizować według przepisów PORD. Widziałeś takiego co to robi?

Zgłoś
mlecz1323 2022-05-29, 19:18
Zgłoś
focusek 2022-05-29, 21:43 1
Sonal napisał/a:

Przejebane być motozpizdą. Wszyscy mają cię za zakałę rodziny, śmieją ją się z ciebie, podejrzewają, że jestes pedałem itp - tylko dlatego, że cię nie stać na samochód i ryzykujesz życie jeżdżąc na jakimś ciulstwie.

ale ty ciota jestes sam latam R1 w okresie letnim bo lubie, moje moto jest wiecej warte niz twoj zlom x5. Na codzien jezdze Q6. Wszyscy co tak sie pluja zza monitora to szczyle albo leszczyki co mam nie pozwolila nawet na skuterek
Zgłoś
Matiboss 2022-05-30, 10:43
Juzwa napisał/a:

Pomyśl zanim coś napiszesz. Przygłupy ocierające się o innych mogą to robić? jak jadą zmieniając pas, to powinni to sygnalizować według przepisów PORD. Widziałeś takiego co to robi?

A kto mówi o ocierających się o innych użytkowników drogi?. Jak robią to zgodnie z przepisami to nie widzę w tym problemu.
Zgłoś
michallpk 2022-05-30, 10:55 2
Juzwa napisał/a:

Co powiesz o debilach na 2 kółkach nie potrafiących ustać w miejscu na skrzyżowaniu? Oni muszą się pchać do przodu, no kurwa MUSZĄ!!!

Mogą, to tak robią. To jest legalne.

Jak stawiasz spację przed interpunkcją, to wiedz żeś kretynem!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów