18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Juzwa 2022-05-27, 12:54 13
Piękna kompilacja debilizmu. Może i są normalni motocykliści, ale ja takiego na drodze nie widziałem.

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Hetman_Wielki 2022-05-27, 13:18 5
nie każdy motocyklista jest motocyklistą jak kierowca jest kierowca ?

Nie dziwi Was ze kierowcy puszek o wymiarach prawie na 4x2.5 metry nie sa w stanie siebie zauważyć na skrzyżowaniach ?
Zgłoś
Basarab 2022-05-27, 13:25 3
Przesunięcie bariery drogowej ważącej ponad 1t własnym ciałem niezły wyczyn .
Zgłoś
dennissliwa 2022-05-27, 14:54 2
Halman do tej składanki bawi sie małym
Zgłoś
Mocz 2022-05-27, 16:13
dennissliwa napisał/a:

Halman do tej składanki bawi sie małym

Przestańcie go tępić zostawcie go
Zgłoś
Sonal 2022-05-27, 18:25 8
Przejebane być motozpizdą. Wszyscy mają cię za zakałę rodziny, śmieją ją się z ciebie, podejrzewają, że jestes pedałem itp - tylko dlatego, że cię nie stać na samochód i ryzykujesz życie jeżdżąc na jakimś ciulstwie.
Zgłoś
Juzwa 2022-05-27, 18:33 8
Hetman_Wielki napisał/a:

nie każdy motocyklista jest motocyklistą jak kierowca jest kierowca ?
Nie dziwi Was ze kierowcy puszek o wymiarach prawie na 4x2.5 metry nie sa w stanie siebie zauważyć na skrzyżowaniach ?

Co powiesz o debilach na 2 kółkach nie potrafiących ustać w miejscu na skrzyżowaniu? Oni muszą się pchać do przodu, no kurwa MUSZĄ!!!

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
mit2 2022-05-27, 18:53 4
Piękne ujęcia rozsmarowujących się po asfalcie idiotów

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
alucard321 2022-05-27, 20:04 4
No miód na moje oczy! Jak oni mnie na drogach wkurwiają. Im ich więcej w jednym miejscu na drodze, tym mniejsze ich IQ.
Zgłoś
Skrzek007 2022-05-27, 21:42 2
Przepiękna kompilacja. Jeżdżę na moto ponad połowę życia, a mam 41...a takiej koncentracji debilizm jw. chyba nigdy nie widziałem.
Zgłoś
Karkus 2022-05-27, 22:20 4
Nie mam nic przeciwko motocyklistom.
Kocham choppery, zakochałem sie w HD, gdyby nie finansowa pomoc bratu, byłbym dziś pewnie posiadaczem jakiegoś niezłego enduro (najbardziej mnie kręci, podobnie jak offroad w terenówkach, który uprawiam) , ale NIENAWIDZĘ upalaczy ścigaczy.
To debile na miarę gówniarzy w nastoletnim BMW .
Ameby umysłowe.
Plus to ich zamiłowanie do patroszenia wydechów.
Pierdoleni egoiści, którzy jadąc przez miasto czy wieś są w stanie zbudzić nawet kilkanaście tysięcy ludzi , bo... maja krótkie członka.
Upalacze ścigaczy, wiem nie wszyscy z Was są małymi chujkami, ale większość z Was to tępę, egosityczne chuje.
Nienawidzę was!

Każda śmierć lub kalectwo właścicieli ścigaczy mnie jako sadola bardzo CIESZY!!!
Zgłoś
gurup 2022-05-27, 22:37 1
Ej, ale ten pierwszy wślizg to czyściutki, rodem z Ligi Mistrzów
Zgłoś
R................N 2022-05-27, 23:11
Karkus napisał/a:

Nie mam nic przeciwko motocyklistom.
Kocham choppery, zakochałem sie w HD, gdyby nie finansowa pomoc bratu, byłbym dziś pewnie posiadaczem jakiegoś niezłego enduro (najbardziej mnie kręci, podobnie jak offroad w terenówkach, który uprawiam) , ale NIENAWIDZĘ upalaczy ścigaczy.
To debile na miarę gówniarzy w nastoletnim BMW .
Ameby umysłowe.
Plus to ich zamiłowanie do patroszenia wydechów.
Pierdoleni egoiści, którzy jadąc przez miasto czy wieś są w stanie zbudzić nawet kilkanaście tysięcy ludzi , bo... maja krótkie członka.
Upalacze ścigaczy, wiem nie wszyscy z Was są małymi chujkami, ale większość z Was to tępę, egosityczne chuje.
Nienawidzę was!
Każda śmierć lub kalectwo właścicieli ścigaczy mnie jako sadola bardzo CIESZY!!!

Kochasz choppery a wkurwiają cię głośne wydechy ?, to nie wiem jakie ty choppery widziałeś czy jeździłeś ale obstawiam 50 maks 125ccm...
Zgłoś
mit2 2022-05-28, 1:04 1
RobsoN napisał/a:

Kochasz choppery a wkurwiają cię głośne wydechy ?, to nie wiem jakie ty choppery widziałeś czy jeździłeś ale obstawiam 50 maks 125ccm...

No to jest fakt - choppery mają w chuj głośne wydechy. Mieszkam przy drodze, która prowadzi do corocznego spędu motopizdeczek. Akurat wczoraj się zaczęło. Popierdalają ścigaczami i nakedami przez zabudowany, że tylko kolorowe smugi widać. A wieczorami chopperowcy pięknie wkurwiają głośnymi wydechami. Oczywiście policja znika z okolicy, bo jeszcze by swoich, którzy jeżdżą namiętnie chopperami musieli łapać.
O dziwo goście na turystykach poruszają się w miarę przepisowo. Do tego mają ciche wydechy.

Jedyną pociechą jest odgłos karetek i straży, regularnie jeżdżących zdrapywać motocyklowych idiotów z asfaltu, drzew i samochodów.

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów