nie każdy motocyklista jest motocyklistą jak kierowca jest kierowca ?
Nie dziwi Was ze kierowcy puszek o wymiarach prawie na 4x2.5 metry nie sa w stanie siebie zauważyć na skrzyżowaniach ?
Co powiesz o debilach na 2 kółkach nie potrafiących ustać w miejscu na skrzyżowaniu? Oni muszą się pchać do przodu, no kurwa MUSZĄ!!!
Kocham choppery, zakochałem sie w HD, gdyby nie finansowa pomoc bratu, byłbym dziś pewnie posiadaczem jakiegoś niezłego enduro (najbardziej mnie kręci, podobnie jak offroad w terenówkach, który uprawiam) , ale NIENAWIDZĘ upalaczy ścigaczy.
To debile na miarę gówniarzy w nastoletnim BMW .
Ameby umysłowe.
Plus to ich zamiłowanie do patroszenia wydechów.
Pierdoleni egoiści, którzy jadąc przez miasto czy wieś są w stanie zbudzić nawet kilkanaście tysięcy ludzi , bo... maja krótkie członka.
Upalacze ścigaczy, wiem nie wszyscy z Was są małymi chujkami, ale większość z Was to tępę, egosityczne chuje.
Nienawidzę was!
Każda śmierć lub kalectwo właścicieli ścigaczy mnie jako sadola bardzo CIESZY!!!
Nie mam nic przeciwko motocyklistom.
Kocham choppery, zakochałem sie w HD, gdyby nie finansowa pomoc bratu, byłbym dziś pewnie posiadaczem jakiegoś niezłego enduro (najbardziej mnie kręci, podobnie jak offroad w terenówkach, który uprawiam) , ale NIENAWIDZĘ upalaczy ścigaczy.
To debile na miarę gówniarzy w nastoletnim BMW .
Ameby umysłowe.
Plus to ich zamiłowanie do patroszenia wydechów.
Pierdoleni egoiści, którzy jadąc przez miasto czy wieś są w stanie zbudzić nawet kilkanaście tysięcy ludzi , bo... maja krótkie członka.
Upalacze ścigaczy, wiem nie wszyscy z Was są małymi chujkami, ale większość z Was to tępę, egosityczne chuje.
Nienawidzę was!
Każda śmierć lub kalectwo właścicieli ścigaczy mnie jako sadola bardzo CIESZY!!!
Kochasz choppery a wkurwiają cię głośne wydechy ?, to nie wiem jakie ty choppery widziałeś czy jeździłeś ale obstawiam 50 maks 125ccm...
Kochasz choppery a wkurwiają cię głośne wydechy ?, to nie wiem jakie ty choppery widziałeś czy jeździłeś ale obstawiam 50 maks 125ccm...
No to jest fakt - choppery mają w chuj głośne wydechy. Mieszkam przy drodze, która prowadzi do corocznego spędu motopizdeczek. Akurat wczoraj się zaczęło. Popierdalają ścigaczami i nakedami przez zabudowany, że tylko kolorowe smugi widać. A wieczorami chopperowcy pięknie wkurwiają głośnymi wydechami. Oczywiście policja znika z okolicy, bo jeszcze by swoich, którzy jeżdżą namiętnie chopperami musieli łapać.
O dziwo goście na turystykach poruszają się w miarę przepisowo. Do tego mają ciche wydechy.
Jedyną pociechą jest odgłos karetek i straży, regularnie jeżdżących zdrapywać motocyklowych idiotów z asfaltu, drzew i samochodów.