📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dam piwo za to że nie siedzą na dupie, i nie chleją browców tak jak Ja oglądając zjebane filmiki na sadisticu Gdyby było Mnie stać na taką rozrywkę pewnie bym ją wybrał, ale niestety stać Mnie na Tatrę za 2 złote, których kupuję 10 i spijam Się oglądając to gówno.
@Massivee
wiesz nie każdego też stać na taki luksus jaki masz Ty, aby pozwolił sobie chodzić po tatrach codziennie..
a tak swoją drogą zna ktoś kawałek który leci od 2:30 ?
wiesz nie każdego też stać na taki luksus jaki masz Ty, aby pozwolił sobie chodzić po tatrach codziennie..
a tak swoją drogą zna ktoś kawałek który leci od 2:30 ?
Chociaż raz Szczecin, i nie ma żadnego menela.
takie kozaki jak ten to u mnie za stodołą na gnoju rosną, szkoda że karku nie złamał, byłoby na co popatrzeć chociaż
Kozak to skoczyłby na koniu z szablą w dłoni, nadziany na pal pierdoląc coś o lachach.
"takie kozaki jak ten to u mnie za stodołą na gnoju rosną" kolega ostatnie demotywatory lubi xerować i myśleć że jest pionierem ?
Fakt, trzeba mieć jaja, żeby tak z mostu skoczyć, ale żeby go przeskoczyć to już trzeba mieć najebane we łbie ja chyba bym się nie odważył
Jaki jest tytuł pierwszego utworu?
gdyby nie te jebane 100 procent dałbym piwo i obejrzał do końca..
i o co tyle pierdolenia z tym filmikiem? porażka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów