Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawet bycie inwalidą nie powstrzyma ją od kurwienia sie publicznie... to te słynne kobiety niezależne/wyzwolone.
Co ma się kurwienie publiczne do sportowego tańca na rurze? wiesz ze pole dance od 2017 jest dyscyplina sportowa? Pewnie nie masz pojęcia bo siedzisz w piwnicy całe życie i nigdy nie miałeś kobiety dlatego wszytskie wyzywasz od kurew bo nigdy żadna nie pójdzie z tobą do łóżka 💁♂️
[ Dodano: 2025-01-06, 01:28 ]
Co ma się kurwienie publiczne do sportowego tańca na rurze? wiesz ze pole dance od 2017 jest dyscyplina sportowa? Pewnie nie masz pojęcia bo siedzisz w piwnicy całe życie i nigdy nie miałeś kobiety dlatego wszytskie wyzywasz od kurew bo nigdy żadna nie pójdzie z tobą do łóżka 💁♂️
Twoja żonka?
Skurwysyny..bez harakteru
Żeby wam takie dziecko się urodziło.
Nie wiem co gorsze, nie mieć "harakteru" czy edukacji
nie. on po prostu jest z wyborczej. promowanie kurewstwa to jeden ich celów statutowych, który tutaj realizuje. pojebana akcja.
Props
Jak świat tak dalej będzie się pogrążał to dyscypliną olimpijska zostanie ciągniecie druta na czas.......
Wiesz, że policzkowanie się po ryju też jest już dyscypliną sportową tak samo jak walki 6v6 w ruskim mma?
To, że coś się oficjalnie jakoś nazywa nie oznacza, że dalej nie znaczy bycia kurwiszczem.
Prosty przykład: "OFICJALNIE" facet w sukience jest kobietą w wielu pojebanych krajach co nie zmienia faktu, że to zwyczajnie popierdolony psychicznie facet z zaburzeniami seksualnymi.
Chciałbyś aby twoja córka tańczyła "sportowo" na rurze albo twój syn był oficjalnie córką?
"breakedance" też jest oficjalną sportową olimpijską kategorią a ze sportem na tyle wspólnego co ciągnięcie druta. Też wiele osób to kurwa robi ale jakoś nie sa nazywani olimpijczykami przez normalnych ludzi.
I pamiętaj, że pojedynki na pistolety też były oficjalnym sportem.
Więc twój arygument jest takim inwalidą jak ja.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów