18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
s................n 2013-07-14, 15:29 7
jakiej szkoły? Specjalnej?

tak w ogóle to jest temat "czego słuchają sadyści"
Zgłoś
wydrunio 2013-07-14, 15:54 26
@up.
Pierdolisz. Dobra muza
Zgłoś
rafmike 2013-07-14, 16:17 4
sadyści słuchają wiertła dentystycznego
Zgłoś
Kuriki 2013-07-14, 18:13 4
Ej, dobre to jest. Koleś nie umie śpiewać ale występuje, a jury jest zachwycone bo facet ma odwagę się pokazać, jest radosny i ma pasję W sumie spoko, jak i tak ma później budować karierę na playback'u

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polish mustache second to none

youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA

Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Zgłoś
blackluck 2013-07-14, 18:13 3
Odcinek specjalny disco polo dla naszych kochanych braci muzułmanów. Też chcą mieć swoje hity w rytmie disco !
Zgłoś
Hampelek 2013-07-14, 18:37 73
Remiza się bawi
Zgłoś
4x4offroad 2013-07-14, 20:15 3
shazze bym jebnął jeszcze

emprojekt.info.pl/
Zgłoś
wglowiesieniemiesci 2013-07-15, 1:46 1
w łeb bys ja jebnął ??
Zgłoś
PartizantPń 2013-07-15, 11:00 2
Myślę że ma szanse na karierę w Pakistanie
Zgłoś
Doomik 2013-07-16, 0:44 3
kurwa, disco jest dobrą muzą, skoczną, taneczną, o to chodzi! To że cebulactwo ma ból duposława - trudno! Powinniśmy się cieszyć, że mamy coś, w czy jesteśmy nieźli i wynosimy na piedestały, a także sprzedajemy na całym świecie. Eurowizja czy inne gówna w tym stylu weryfikuje na jakim poziomie jest nasz pop, sould, r'n'b i inne. PIELĘGNUJMY DISCO!
Zgłoś
Darkman-72 2013-07-16, 0:46
Yyyyyyyy What do you mean "tu muzyka jest najlepsza"???
Zgłoś
adamsky88 2013-07-16, 1:06
@4x4offroad

i jeszcze Zenka Martyniuka i Marcina Millera
Zgłoś
KMD 2013-07-16, 1:17
Pierdolicie. Sami pewnie byście sobie wyszli na miasto i tak śpiewali.

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
3m 2013-07-16, 8:52 3
Pierdolicie. Ludzie robią to co lubią. Niektórzy zarabiają niezłą kasę (patrz Weekend, Boys, Bayerfull i inni). Są stacje telewizyjne specjalizujące się w disco-polo.
Muzyka taneczna, skoczna i po polsku. Gdyby nie charakterystyczny dźwięk syntezatorów to puszczali by to w każdej komercyjnej stacji jako hit (jak teraz wszelkie gwiazdki typu nie umiem śpiewać ale mam dobrego wydawcę). Polska jest w tym dobra. Wychowałem się na programie Disco Relax i nie mam zamiaru się tego wyrzekać. Czasami posłucham disco polo jak jest dobrze wykonane.
Chociaż teraz słucham mocniejszych gatunków, a niektóre czczą wpierdalanie kotów, na Disco-Polo czasami też znajdę czas. Narzekacie a nie znam osoby, która choćby nienawidziła disco-polo, nie tupie mimowolnie stopą przy jakimś skocznym kawałku jak "Ona tańczy dla mnie"
A to że koleś na filmiku śpiewa jak śpiewa?
Zacytuję:
"Śpiewać każdy może,
trochę lepiej, lub trochę gorzej,
ale nie oto chodzi,
jak co komu wychodzi."
Dziękuję.

Grałem, gram i będę grał!

Emulator, kilka romów, pad bez analogów i zabawa na resztę życia!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów