📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa ale mnie naszła ochota na żubrówkę
Obejrzałem uważnie...
1:08 Kobita od trawy nagadała się strasznie, szkoda że wszystko po polskiemu! Ja pierdolę, zabrakło Jej umiejętności na sklecenie jednego zdania po polsku?
Panu w 4:35 nic nie postawię, bo pije za darmola, służbowo i jeszcze w ramach obowiązków, za kasiorę. Myślę, że jest to najlepsza praca na świecie. Dobrze ma przechujec, ustawiony do końca życia!
1:08 Kobita od trawy nagadała się strasznie, szkoda że wszystko po polskiemu! Ja pierdolę, zabrakło Jej umiejętności na sklecenie jednego zdania po polsku?
Panu w 4:35 nic nie postawię, bo pije za darmola, służbowo i jeszcze w ramach obowiązków, za kasiorę. Myślę, że jest to najlepsza praca na świecie. Dobrze ma przechujec, ustawiony do końca życia!
3:38 żubrówka kraj... no i tak ze wszystkim produkujemy lepsze na zachód, a w kraju zostają odrzuty lub poprostu gorszej jakości...
fajna sprawa być takim degustatorem . Do pracy idzie się wtedy odstresować
fajna sprawa być takim degustatorem . Do pracy idzie się wtedy odstresować
Tak więc jeśli chcecie się napić wódki, wiecie teraz jak to się robi!
36000 l zubrowki woooow ! gimmi !
a ja zawsze myślałem, że to taka trawa co rośnie na kupie żubra
Moim zdaniem jej specyficzny smak podchodzi tylko wybranym, uważam też, że to bardzo ciężki trunek, upicie się tym w 99% gwarantuje u mnie wymioty (zauważyłem, że wśród moich znajomych również) . Jak mam się czymś najebać to już wolę nawet Krakowską, Starogardzką itp itd., ba! wolę już nawet Gieroy`a za 15 zł z Lidla.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów