📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
🔥
Pogrzeb w Murzynowie
- teraz popularne
Fajne, fajne... Ma fach w łapkach. No pochwal się jeszcze jakie jego dzieło pod podusią trzymasz :]
A potrafi też ulepić Atomowy Turbo-dildozzer PUSSY PREDATOR 9000 z 17 części Wojny Klonów Łysego z Brazzers?
A potrafi też ulepić Atomowy Turbo-dildozzer PUSSY PREDATOR 9000 z 17 części Wojny Klonów Łysego z Brazzers?
To ten co ROJO dostał ?
Ty pierdolony rasisto !
bla, bla, bla...
@zieli88 albo Ci, którzy nie są spierdolinami życiowymi sączącymi browara przez telewizorem i znajdują sobie jakieś ciekawe hobby
a teraz wersja która nie wymaga ogromnego warsztatu i narzędzi za parę stów ;]
To, że jesteś zwyczajnym podczłowiekiem, dla którego zaspokajanie jednej z najniższych ludzkich żądza jest szczytem ambicji, nie oznacza wcale, że inni też tacy muszą być.
Robienie pistoletów z pianki poliuretanowej... dawno tak bezsensownego hobby nie widziałem.
Cytat:
Przedstawiam wam pasję mojego chłopaka, mam nadzieję żę wam się spodoba
Sory, wole dziewczyny.
A ponieważ 6 lat masz konto a to pierwszy post to tradycyjnie chuj wam w dupy
Zajebiste, pozdrawiam.
A ponieważ 6 lat masz konto a to pierwszy post to tradycyjnie chuj wam w dupy
lepiej poka cyce
...i co myślisz że hejterzy/stulejarze z sadola to docenią??
Komunia twojego chłopaka pewnie już blisko..
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów